Susahnya nak kurus

Masalah besar dan masalah utama yang dihadapi saat ini.

Debab!!! dah ramai bunyi kat saya macam tu...
sangat stress....

belum ada kecekalan hati dan mental lagi nak straight diet! Payahnya nak kurus kan...
dulu2 maintain jer...
lepas sehari, sehari nk berdiet dan bersenam... tetapi.. hanya mampu bertahan sehingga 3 hari sahaja...

Saya rindu masa ni... maintain jer... xkurus pun tapi ngam2 jer...

sekarang dah macam tong dram rasanya...

sangat sedih.... huhu..

Diet Atkin... akan ku cuba juga secepat yang mungkin demi mengambalikan body idaman...






4 comments:

  1. Same with meeee! mcm2 diet dah try tp tetap tak mau bepisah ngn lemak2 kesayangan ne. :') Chaiyook tuk awak!

    ReplyDelete
  2. Boleh tu, kalau ada kemahuan, pasti ada jalan .. yang penting tak mudah putus asa. InsyaAllah satu hari nanti pasti dapat berat badan yang diidamkan .. ^__^

    ReplyDelete
  3. Dimana ada kemahuan, pastinya ada jalan. Yang penting .. jangan mudah putus asa dan terus berusaha. InsyaAllah, pasti dapat bentuk dan berat badan yang diidamkan .. ^__^

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  4. hehe...sama la..bt mcm2 xnak jgk kurus...haihh dh try diet atkins..mmg turun tp tak tahan..lemah rs badan..TT_TT

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...