Pertunangan : Hantaran Saya dan Dia

Alhamdulillah... Majlis pertunangan saya selamat berlansung pada 30hb Mac yang lepas. Walaupun ada sedikit kekalutan namun syukur segalanya dipermudahkan. Nanti saya cerita detail yer.
Untuk entri kali ini saya hanya nak fokus kan pada hantaran saya dan hantaran dia.

Hantaran saya untuk encik tunang :


1. Sirih junjung

2. Buah
3. Kek
4. Coklat
5. Towel bersulam
6. Sejadah
7. Baju melayu





Hantaran daripada kedua belah pihak. Ada nampak towel kat situ kan. Saya tempah online jer tu. Tapi yang buat tu stay Kuantan jer. Saya amik by hand jerla..



Hantaran daripada encik tunang :


1. Sirih junjung

2. Cincin merisik dan cincin tunang
3. Kek
4. Buah
5. Telekung






Semua simple jer... Tema hantaran saya untuk encik tunang kaler kuning + brown.
Tema daripada dia pulak kaler hitam+putih+maroon

Saya suka dia punya tema sebab nampak macam ekslusif. Dia buat sendiri semua tu tau. Cuma yang gubahan telekung jer adik ipar dia buat.  
Alhamdulillah... semua DIY hantaran tu. Sangat puas hati.



6 comments:

  1. As salam sis.. Hai.. salam perkenalan.. :)

    tahniah.. semoga segala urusan dipermudahkan ye..

    http://qaseh-delima.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Congrats lyn!! Carpet merah tu mcm carpet kat umah my mom kat kg ;)

    ReplyDelete
  3. Tahniah Lin.. smoga selamat sampai ke jinjang pelamin..:-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...