Bride To Be : DIY Brown Paperbag dan Doily Paper







Saya cuma search dari google jer...

Doily paper saya dah order...

250pcs = RM10
Saiz : 4.5"

Postage RM 6

Kos = 750 / RM36 
= RM 0.027

Jimat kan??? hehe
Bajet for wedding...


Inilah kaler2 yang saya order tu... tak sabar nak DIY Paper bag ni :)


Beli dengan sherot... Dah dapat da pun...
TQ yer...

 Tinggal nak order brown paper bag jer lagi... dah dapat tempat nak order tu cuma masih berkira2 nak order design macam mana..

Dah survey habis paperbag ni.. paling murah korang boleh usha kat FB wan printing solution
Siap printing baru RM 0.25/pcs

Siap dengan doily paper pun boley.. boleh terjah page dia untuk details yer...

4 comments:

  1. wah.. bagus lin.. mmg cara ni la kene amalkan... nway bile tarikhnye?

    ReplyDelete
  2. Salam cik

    HNZ Enterprise Kad Kahwin pembekal printed brown paper bag / white paper bag / colorful kraft paper bag ( 6 warna).

    Boleh layari facebook kami

    https://www.facebook.com/hnzkadkahwin

    ReplyDelete
  3. hai rajinnya DIY.. nanti bagi tips2 b2b ye..
    singgah sini jugak --->>> cornhelius.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hai

    kalau malas nak DIY, bole beli je dekat kami :)
    tq tuan tanah

    For doorgift paperbag & sticker. Our blogshop click >> CARDBYMYAN


    tq :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...