Terima kasih Cik Rose Cute!!! Blog dah cantik

Entri rumah baru under renovation. Semangat nak blog yang fresh. Tetiba masa blogwalking jumpa dgn sis Rose ni yang menawarkan edit blog yang sangat murah!!! Sekali dengan header...

Edit blog personal cuma RM20 SAHAJA tau!!!! Dahla cute miut... bgtau jer nak tema camner..kaler apa.. header guana.. nanti sis Rose akan designkan. kalau macam tak berapa nak minat design yang dia buat, mintak tukar macam lain sampailah puas hati :)
Kes saya aritu header... saya ni minah bunga sket! Sekali jer mintak tukar pastu terus berkenan dengan design yang baru ni. Menepati citarasa. Maaf Sis Rose saya banyak songeh...huhu.. harap tak marah dan sudi melayan saya lagi.. Jangan lupa blogwalking ke blog saya lagi yer.


Kiut tak header ni??? suka giler.... comey jer kan ditambah dengan orang yang buat peace tu..jangan marah...

ni pulak kat sidebar. Tema sakura.. so ada ikon bunga sakura la...

Saya suka warna peach pink... janji nampak lembut dan keperempuanan. haha.. So far, sangatlah berpuas hati dengan hasil kerja Sis Rose ni. Dahla cepat jer siap tempahan walaupun agak bizi.


1 comment:

  1. ala2:) so cute sgt warne pink
    jom join : http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/03/sayangi-diri-anda-giveaway.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...