Persiapan Pertunangan 2 : Baju tunang

Baju tunang??
DIY? Takkanlah kan.. .. not talented dalam menjahit .. setakat nak jahit baju koyak takpela.. Nak upah jahit konpemla takkan sempat kan... last minute..padan muka saya kan..hehe

Usha Usha ... teringin kat satu dress ni .. kaler oren + mint green but tapi preorder. Dijangka tiba pada 25hb. Mac 
Masa tu jer takot takdan sampai. so. x orderla.. But my luck did not seem to. Dress sampai awal dari yang dijangka. huhu .. so sad sebab dah beli dress yang baru.



Dress yang bukan rezeki.

akhirnya beli dress macam kat bawah ni...


Tapi bila dah sampai rasa macam kurang berkenan. Dress tu cantik sangat tapi body saya tak berapa nak sesuai kot pakai dress macam tu. Kurung moden okla... Siapa yang nak beli??  Nak letgo murah dari pasaran ni. Ushala online shop tengok berapa harga dress ni. Saiz 40 yer... Kalau 


8 comments:

  1. suka nya baju yg atas tu. color dia cantikkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik giler kan... teruja sgt2...

      Delete
  2. org yg sesuai pakai dress ialah yg slim and tinggi :) kurung moden sesuai utk kebykan body figure :)
    me sbb preggy..now gigih plak beli dress sbb byk dress yg 2 in 1 ie boleh jd maternity dress gak hehhe wpun time tak preggy tak suka/jrg pakai dress
    selamat bertunang lyn!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. tu la pasal sy rasa macam nak beli baju baru jer..macam tak bape nak okey pakai dress tu.. tapi pakai ajerla.. sayang pulak kalau tak pakai kan..

      Delete
  3. Akk beli dress yg nk let go tu kat mne yer ?? Cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kt page online fb... tak sure namanya apa... looksweet ader... baju raya meletop murah pun ada...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...