Persiapan Pertunangan 3 : Pelamin dan bunga tangan

Beria nak bertunang kan... nak pelamin bagai. Alang2... dahla saya seorang jer anak perempuan dalam rumah tu. kalau bukan saya yang beria, siapa lagi kan.. hehe.. asal taknak bertunang, tetiba bertunang awal dari yang dijangka. Nak bertunang buat simple2 jer tetiba nak pelamin, hantaran banyak2 dan panggil satu blok. Ingatkan nak jemput orang yang terdekat jer. Sanak saudara yang boleh datang.

Pelamin mini yang menjadi idaman kalbu.. chewah.. jom saksikan...agak2 yang mana saya akan ambil ilham design yer? hehe...






Bunga tangan atau bahasa omputehnya Handbouquet.

Sebenarnya tak plan pun nak order untuk bertunang. Memang addicted nak yg pearl punya tapi nak pakai masa nikah dan sanding tetiba nak bertunang awal pulak. So, guna untuk bertunang jerla. Tapi design saya cari sendirila kat google dan mintak designer tu buat ala2 macam tu. 

Inilah warna dan design yang saya request. Peach dan mint sikit2.. Bunga satin kat abwah. Taknak guna artificial flower...pastu nak riben dan pemegangnya pearl penuh.

Bunga tangan bersama hantaran

Saya sangat suka bunga tangan ni. Cantik. Nak order untuk kahwin pulak nanti. Ngade jerkan. Padahal kalau pakej mak andam dan pelamin tu siap free bunga tangan ni.





1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...