Permudahkanlah urusanku Ya Allah

Lama tak becara ke blog. Start my birthday 8 Mac yang juga hari kehilangan pesawat MH370 tu saya sedang bizi memikirkan persiapan untuk majlis pertunangan :)
Tak jangka secepat dan sewal ni nak bertunang tapi orang kata mende yang elok jangan dilambatkan. So, dengan semangat yang kental serta ketabahan diri kugigihkan juga untuk persiapan majlis ni.


Blog saya expired dia punya domain pada birthday, saya dah renew awal2 lg tapinya ntahla mana silapnya blog tak boley bukak...setiap tahun macam ni..huhu.. ingatkan bila dha bayar awal2 tu xdela jadi macam tahun2 lepas...tapi, saya silap...

Majlis pertunangan saya pada 30hb Mac NI.. Insya Allah... semoga segalanya berjalan dengan lancar.
Untuk pengetahuan semua, saya tak ready beli satu barang apa pun. Apatah lagi tempah pelamin dan baju belaka2... Giler kan... Semuanya mengejut.. Terpaks apilih tarikh tu sebabnya minggu2 lain belaka dah full dengan kenduri kawen...

Time ni masih memikirkan apakah tema, baju hantaran dan sebagainya untuk majlis. Hari Sabtu nanti baru nak beria cari barang. Moga dipermudahkan.. Aminnn....

Macam dah suntuk sangat masa. Ya Allah.. permudahkanlah urusanku.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...