Shaklee : ESP dan Cinch Cafe Latte dan GLA


ESP dan Cinch Coffee Latte

Khasiat ESP yang mmg sangat superb! Ini adaah yang kali ketiga saya order. Perubahan ketara yang saya alami adalah dari segi tenaga dan kulit menjadi lebih lembut. Betul tau...ESP dan Cinch ni mengandungi protein yang sangat tinggi. Protein sangat diperlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%. First time try cinch ni. Ambil yang perisa cafe latte. Fungsi sama macam ESP tetapi kandungan protein lebih tinggi! Saya minum setiap pagi dengan mencampurkan 1 sudu ESP dan 1 1/2 sudu cinch. Kulit lebih gebu dengan ESP.


Serbuk Cinch Cafe Latte. ESP pun macam ni jugak.


GLA Complex. Yang ni saya nak cuba makan sebab nak hilangkan senggugut. Tapi belum makan lagi setakat hari ini.


Set yang baru beli. Nak harga istimewa bolehlah order dengan saya yer :)

Saya dah mula jatuh hati dengan set shaklee sebabnya teruja dengan pengalaman orang yang telah mengamalkannya. Tapi saya baru jer dalam 3 bulan try. Cuma bulan ni baru betul2 ikut aturan dan jadualnya.



3 comments:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. boleh tak gunakan ESP dan Cinch Coffee Latte dengan https://www.hk3.com.my/ms/garam-buluh/ ni?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...