Review Perfume Gred AAA Sephora Dubai



Daisy Marc Jacob & Gucci Rush 2

Packaging Daisy Marc Jacob tu cantik kan. Kotaknya...75ml

Kesimpulan : 

Perfume Gred AAA Sephora Dubai ni mempunyai bau yang sama dengan yang original tetapi kurang sikit baunya. Mungkin disebabkan kurang pati. Ketahanan pun agak kurang kalau nak dibandingkan dengan yang saya beli kat Kuantan Parade. Yang original tu...tak tahan lama sangatla... Setengah hari dah hilang baunya. Kalau yang saya beli kat KP tu sampai esok pun bau lagi tau. Kuat kan baunya...Saya review based on Gucci Rush 2 sebab saya memang minat perfume tu sejak dulu lagi tak pernah beli bau lain.

1 comment:

  1. bau mmg sama ye? cuma tak tahan lama...so rasa worth it tak beli? ingat nak try juga hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...