Renew Lesen Online di MyEG

Bila kesuntukan masa mahupun malas nak fikir untuk keluarkan duit minyak, tol serta parking maka, jalan penyelesaian yang boleh diambil adalah melalui online.

1.  Buka website ni ----> Myeg

     Klik JPJ punya link tu


2.  Ambil yang tu.


3.  Isila borang tu sampai habis.


4. Ada pilihan untuk mendapatkan lesen tu. Delivery ataupun ambil kat JPJ. Kalau delivery mestilah kena caj kan. 


5. Gatal tangan nak isi form sampai habis. Padahal lambat lagi nak matinya.


So, sekarang just tunggu lesen sampai ke alamat yang kita berikan tu. Mungkin dalma minggu depan sampai. Paling cepat 2 hari kot...

1 comment:

  1. Assalamualaikum, maaf sy nak bertanye.. kalo dah dpt lesen dr myeg tue, kan die bg lesen yg mcm slip sahaja dan bukan lesen macam mykad tue.. so kalo nak tukar mcm lesen mykad, macam mane ye? 😊

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...