Moredeal buat saya bengang

First time order barang kat moredeal.my ni.. KOrean style wallet...
Sebelum ni pernah beli kat livingsocial, kt nile kt kedai online lain... semuanya ok jer...


Saya order barang dan buat payment pada 12 January. Bajet dalam seminggu dapatlah kot barang tu kan.



Tapi still xdapat. So, saya pun send email bertanyakan hal tu. So jawapan yang diberi adalah deal tu belum end lagi. Ok. fine! Saya terima... saya tak perasan pasal tu. 

Kalau nak diikutkan 21 hb ni cukuplah sebulan kan. Tapi lagi 2 hari nak sampai tarikh. Barang masih belum sampai...
Sedey giler...
Taknak dah order barang kat mydeal




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...