SERVIS TERBAIK PRO EYES STUDIO

Berkesempatan untuk membuat cermin mata malam tadi. Incik yellow saya ajak pergi kedai kat dalam ECM. So, i just follow :)
Karang merajuk pulak... muka masam mencuka! huhu... biar dia puas hati...orang tengah sakit tu kena layankan ajerla..huhu...


Inilah kedainya. Dalam East Coast Mall (ECM) Kuantan. Ground Floor. Dekat tengah2. Ini kedai yang ketiga singgah. Outlet merata kat Malaysia ni. Yang buat saya percaya pasal kedai ni sebab ada award dan certificate. Kira tahap professional la diorg ni..

Inilah Patric. Consultant kat kedai tu. Memang bagus sangat servis yang dia bagi tu. Can be trusted! hihi
Tip top servis dia. i like...pastu boleh kautim harga lagila.... very nice....seriously...

Cuci mata tengok spek yang cantik2 ni

keadaan dalam kedai

bestnya kalau ada yang nak belanja ni.

memasang angan2 nak cari spek itam pulak pasni. Hope ada rezeki...

me! kurang sihat...hidung tersumbat. muka pun macam poyo jer...dengan pakai tracksuit jer..

penerangan yang berkesan menggunakan skrin hoya tu

Incik yellow saya berimej baru

Hope pasni mata awk dah ok :) Kepala awak dah tak pening lagi... 

Lupa nak cerita. Spek yang incik yellow saya pakai tu, Patrick kais pinjam jer tau. Dia macam kasihan sebab incik yellow amat memerlukan spek dengan kadar yang segera. Dia pesan jangan kasi jatuh, jangan calarkan...sebab nak pulang semula nanti. Spek incik yellow amik masa dalam 10 hari baru siap. Spek saya pulak minggu depan baru boleh ambil..

Harga spek mahal sebab guna nikon punya lens. pastu apa ntah lagi. kira untuk solve problem mata dan kepala incik yellow saya tu. Yang saya punya standard price cuma tambah untuk yang selalu mengadap pc/laptop/skrin hp tak bagi cerah sangat.

Lin punya : RM 480 (After diskaun RM188)
Incik Yello punya : RM1200 (After diskaun RM 338)

Rabak poket kan. Demi menjaga mata supaya tidak bertambah teruk, kugagahkan jua...

next week boleh update gambar spek baru...hihi

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...