Mesin Basuh MURAH

Alhamdulillah...

Lepas jugak beli mesin basuh auto ni. Tak larat nak hantar dobi...hihi.. bkn xnk basuh tangan tapi keadaan tidak mengizinkan sejak duduk sendiri ni. Hanya part2 tertentu jer basuh tangan. 
Hantar dobi 2 kali seminggu biasanya. Sekali kena dalam RM 10 ke bawahla... kiralah kalo tuk sebulan berapa kan...tuk setahun lagi..

So, ada duit lebih sikit saya pun pergilah ke promosi barang elektrik di Dewan Kg.Mengkasar yang sememangnya murah. Dah 2 3 kali pergi pastu tak beli pun. Dok usha n usha jer... tapi saya tak snap pun gambar mesin basuh saya tu. Search jer kat google ni...

Kredit gambar : http://www.rakuten.com.my/

Inilah mesin baush yang saya beli tu.

7kg punya jenama SHARP...model ESS712

HARGA PROMOSI :  RM568

Murah gilerkan... usha kat website pun paling murah ada bagi RM599 jer paling rendah...

7.0 kg
Fuzzy Control
Stainless Steel Inner Tub
Delay Start Power Auto Off
Transparent Top Cover
5 Course Wash Programmes

2 year general warranty
3 year panel warranty
6 year motor warranty

Sebab kat atas tu la yang buat saya fall in love nak beli... :)



1 comment:

  1. mesin basuh saya pun dah rosak..tp masih boleh pakai cuma kena manually ajerlah..x blh nak auto lagi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...