Let go murah2 saja


Info diambil daripada website Panasonic

Nak nego jer. Ada kaler hitam dan oren. 
Nak harga murah dan berbaloi2 diskaun just wassap me : 0129398584
Nak letgo jer sebab tak pakai. Menang dari peraduan Facebook Panasonic.


Ini pun nak let go jugak. Menang dari Peraduan Dumex Dugro tu. My nephew just minum yang perisa ASLI sahaja. 


Ada lagi 4 pcs perisa

1) Fruit & Vege
2) Multi grain
3) Coklat Strawberry
4) Madu Asli

Harga biasa di supermarket pun paling murah dapat RM 19
So siapa nak boleh wassap me okey.... Konpem berbaloi2...







2 comments:

  1. susu dugro tu nk letgo bp rm sepek?

    ReplyDelete
  2. saya berminat nak tau harga susu tu...cuba whatsapp x blh plak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...