Disebabkan MAMPU

Sejak 2 minggu yang lalu, banyak website yang tak dapat akses dek MAMPU ni. Sedih jer...
Nak layan cerita kat tonton pun tak boleh. Mujurlah ada blog2 yang kasi link untuk download dan sebagainya.
Siapa yang kerja gov mesti menghadapai masalah yang serupa.
Saya ni bukan staff gov tapinya kerja kat gov. Company saya vendor untuk sistem sini. Jadi terlibat dengan masalah yang sama.


Banyak website yang disekat termausklah youtube, radio, mp3 dan macam2 lagila. Jadi, banyak masa yang boleh dilakukan untuk mengupdate blog dan sebagainya. Biasanya rutin harian saya adlaah tnegok cerita Ariana Rose yang episod semalamla. Al-maklumlah tv xde kat rumah sewa... harapkan internet kat ofis jerla. Lagipun bila kat rumah memnag tak online sangatlah sebab dah sakit mata mengadap pc jer selalu.



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...