Idaman Hati - Portable Treadmill di livingsocial

Akhirnya..

Selepas mengusha kesemua web yang ada jual mende alah ni, last2 jumpa yang paling murah kat livingsocial.com
Harga RM175 free delivery

Biasanya harga RM188 
Tu pun dekat deal yang lain. Groupon ada, jackcow ada.

Tak sabar nak dapat barang ni...
Nak bakar kalori yang banyak sangat tersimpan dalam badan ni ha. Azam tahun baru...

Entri kalori dan kurus

Kecilkan paha
Senaman bakar 200 kalori 

Stress punya pasal, ku sanggup berkorban duit untuk dapatkan berat badan idaman kembali!!!


saya pilih warna biru supaya tak nampak sangat kotor. Dalam hati nak sangat warna pink tu.

Detail pasal produk ni. Copy paste from livingsocial

What You Get:
Portable and Foldable Mini Treadmill
  • Delivery:
    • 1 Unit (RM175)
  • FREE Delivery
  • 6 months warranty for manufacturing defects
Package Includes:
  • 1x Mini Treadmill with Fitness Monitor
  • 1x User Manual
Features:
Alt text
  • Fitness monitor records time, speed, and distance
  • Available in 2 colours: Pink / Blue
  • Foldable for easy storage
  • Wheels for easy transportation
  • Sleek, sturdy and comfortable home-use Treadmill
  • Measurement instrument
Specifications:
  • Dimension: 52 cm (W) x 85 cm (H) x 95 cm (L)
  • Folded dimension: 52 cm (W) x 20 cm (H) x 92 cm (L)
  • Weight: 10 kg
  • Capacity: up to 100 kg




1 comment:

  1. selalu tgk offer treadmill ni tapi tak berani nak beli.. tengok rangka je.. takut tak tahan dengan saya yang ganas lagi berat nih.. huhu..
    sampai nanti buat review ye.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...