Brother Gunting rambut Jaya Gading


kedai kat Jaya Gading. Barisan kedai tu memang semua kedai gunting rambut. Pilih jer biasa gunting kat kedai mana. Macam incik yellow saya ni suka kedai yang ni pastu mesti nk brother ni yang guntingkan. katanya brother ni gunting elok dan okey!

Brother yang gunting ni sangat peramah orangnya. Orang kelantan tapi stay kat Pekan. Buat part time kerja ni waktu malam.

Jaya Gading ni terletak di Kuantan. Selepas Gambang kalau nak menghala ke bandar tu.
Point kat sini, kalau nak cari kedai gunting rambut di bandar Kuantan, ini salah satu tempat yang boleh dicari. Lokasinya di belakang Arked baru bukak.

2 comments:

  1. kalau gunting rambut, duk senyap je , tk syok gak. kalau dia borak2 best le

    ReplyDelete
  2. jemput singgah blog sy di http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...