Hapuskan Lemak Dengan Omega GUard Shaklee


Order Omega Guard Shaklee yang bertujuan untuk membakar lemak!
Semangat kan bab nak kuruskan bdan ni. Mau taknya..berat dah nek sangat ni ha.  Tak sanggup nak berfiri depan cermin tengok susuk tubuh yang berbenjol sana sini.

Sepertimana yang kita tahu omega ni adalah fish oil. Dalam fish oil tu ada OMEGA FATTY ACID yang ada DHA dan EPA.  Asid lemak omega 3 ini membantu meningkatkan paras hormon "leptin". Leptin ini adalah hormon yang bantu mengawal selera makan. Jika paras leptin dalam badan adalah tinggi maka selera makan kita akan berkurang.

Omega Guard tidak mengemulsi lemak tetapi fungsi fish oil membantu pembakaran lemak termendap..

Macamana Omega Guard membantu pembakaran lemak?

  • fungsi Omega 3 melancarkan perjalanan darah ke otot ketika bersenam. maka lebih banyak pembakaran lemak akan berlaku.
  • Omega 3 berfungsi menghalang pembentukan lemak - maka menambahkan kadar metabolisma badan kita.
  • Menghalang penghasilan hormon cortisole yg menggalakkan penyimpanan lemak
  • Memperbaiki kadar gula dalam darah - beri lebih tenaga utk bersenam
  • Menambah kadar penghasilan serotonin - kimia otak yang buat kita rasa kenyang - so boleh control makan.
  • pengambilan omega3 akan membantu tahap insulin berada pada 50% kurang dr kebiasaan. bila thp insulin rendah pembakaran lemak akan berlaku. insulin rendah juga bntu kawal gula...maka gula/karbo tak jd lemak.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...