Barang dari Wazzapdeal dah sampai

Akhirnya...

Sampai jua barang yang ditunggu.




Inilah dia barang tu.

Entri beli tu di sini ---> Shopping di wazzapdeal

Kesimpulan dan pandangan :

Ok jer.. kemudahan yang memang saya nak sangat. Takdelah panas sangat laptop. Tak berapa suka sangat warna biru gitu. Yang penting kena hati2 guna sebab material plastik jer. Yang best boleh letak stationary kat laci dalam tu. Yang tak best bila laptop besar takleh guna mouse. Ruang cukup2 jer kalau size skrin laptop tu 14 inci.


2 comments:

  1. la ingatkan tuppeware yang boleh isi makanan haha ^^

    ReplyDelete
  2. oh..plastik ea.. ingtkan jnis yg tebal tu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...