Cosmoderm Berkesan! Order Foundation Pulak

Alhamdulillah...
Set pertama yang beli masa bulan puasa yang lepas tu dah habis selepas penggunaan berterusan hampir 3 bulan lamanya! Itupun pencuci muka ada lagi cumanya aritu terkeluar sebab xtutup tdungnya. Kalo tak, rasanya sebulan pun boleh lagi guna tu.
Selepas yakin dengan produk Cosmoderm yang memang membantu merawat kulit wajah saya yang teruk mengalami jerawat sebelum bulan puasa aritu. Sekarang ni jerawat dah tak naik lagi..malu kot..huhu..
Kulit muka pun jadi macam lebih bersih. Alhamdulillah...

Untuk kali ni, saya telah mengorder produk foundation yang orang kata glemer tu. Medium beige...
Tapi kali ni untuk krim saya telah tukar ambil yang tea tree oil punya. Sebelum ni yang vitamin E jer.



2 comments:

  1. pnh dnga produk nih tp xpnh gune pun...sy guna biase2 je

    ReplyDelete
  2. Haiiiii..Cakkk!!
    singgah sini.. pernah guna cosmoderm tapi pembersih muka je,
    krim x pernah guna lagi.. ok ke? berminyak x?
    nak follow sini tapi button follow takde.. huk2..
    tp sudilah kiranya follow me yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...