Cara Minum ESP Shaklee Yang Berkhasiat

ESP yang saya order aritu sudah sampai. Baru hari ketiga minum ni.
Perubahan? badan tetap bertenaga walaupun mengantuk giler. hihi

Ingatkan boley telan macam tu jer tapi memang tak boleh jalanla. Kena juga mix dengan apa2 air lain.
Resepi saya : 2 sudu vico/milo + 1 sudu makan ESP. Pastu shake dalam shaker pastu minum terusla.
Nak kata sedap tu xdela sangat kan.. Saya bukan jenis yang suka minum air susu tepung tu. But okeyla..boley jugak masuk tekak.

Nak tengok apakah perubahan selepas sebulan nanti. Harap-harap badan boleh kurus! huhu
Kulit jadi makin berseri... Berangan ni..


ESP membantu merawat kulit wajah yang berjerawat . Boleh menghilangkan parut jerawat. Selain membantu untuk membanyakkan susu ibu. 
Masa beli tu seller ada bagio alfafa free 60 biji untuk sebulan trial. Tapi lupa sokmo nak telan. Padahal dalam beg 24jam. Sebab kena telan tu yang jadi pelupa.

Saya minum ESP ni 2x je sehari. Sebelum sarapan dan sebelum makan malam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...