Review Cosmoderm Lagi...


Gambar yang diambil pada 29 Ogos 2013

Saya yakin dengan Cosmoderm...
Tengoklah betapa teruknya muka saya masa bulan puasa baru ni. Sampai ada yang tanya, saya ni kena demam campak ker? haha.. malu saya...

Susah kan nk jaga kulit yang sangat sensitif ni. Kesian sangat...
Bila dah sesuai dengan produk tu, setahun jer ok pastu wat hal pulak.. huhu

lagi gambar minggu lepas..






Pasni saya nak buat review pasal produk Garnier Roll Eye on tu pulak.. baru 2 hari pakai ni.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...