Peminat Tudung Bawal Yang Minat Pakai Shawl

Saya suka pakai shawl. Saya suka beli shawl sebab shawl ada pelbagai pilihan serta corak memang menawan hati. Warnanya pulak sangat gojes!!!

Tapi yang menjadi masalahnya adalah bila pakai shawl muka saya nampak sangat bulat!!!
Pakai inner yang ada awning tu..okeyla sikit kan. Masalah lain pulak yang timbul. Susah nak isi pin sebab awning keras then ada beberapa style tudung yang tidak boleh dibuat. Nak pin kat belakang pun tak boley. kena cari yang style pin kt bawah dagu...

Banyaknya masalah erk...hehe..

Akhirnya...

Penyelesaian....Inner bawal...
Terima kasih pada yang telah mencipta.

Tudung bawal version inner. saiz kecik jer... ngam2 nak tutup kepala jela.. suker!!

Harga :
saya borong terus. RM60/10pcs

Macam2 kaler ada.



Ada gambar yang saya dah pakai inner bawal ni tapinya xupload pulak dalam pendrive.. Kerja baru. Environment baru. Sedang membiasakan diri. Hihi



1 comment:

  1. nanti update gambar mcmne rupa bila da pakai ye. ngee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...