Kulit lebih gebu dan cantik dengan set SHAKLEE

Assalamualaikum...

Pagi yang indah di hari Isnin.
Rasa lebih bahagia. Hihi... sebabnya kulit muka saya dah okey :)
parut jerawat dah hilang. Terima kasih Cosmoderm

Kali ni saya sedang mencari satu produk yang berikan kesemua kelebihan termasuklah untuk kesihatan dalaman sehinggalah menjadikan kulit lebih cantik dan berseri...

tapinya harga macam agak mahal... tak mampu rasanya. Lain kalila kot try.

Sekarang ni saya sedang berminat dengan set produk shaklee. Tujuan utama nk cari produk untuk kurus. Maklumlah...berat tengah naik melampau2 sekarang ni. Risau yang amat!!!

Pastu terjumpalah yang pasal ESP ni. Nama panjangnya Energizing Soy Protein. 1 Ttin tu boleh tahan sehingga 2 bulan. Harga pun baru RM 100++ jer

Antara kelebihan ESP ni adalah :

- Tanaga yang berpanjangan. So, rasa lapar tu kurang dan nafsu nak makan berkurangan. last2 lehla kurus.
- Kulit menjadi lebih sihat dan cantik sebab kandungan dalamnya tu sangatlah lengkap.
- Boleh memperbaiki sel dan tisu serta memulihkan kepejalan otot
- Rendah lemak dan kolesterol.

ESP ni dalam bentuk serbuk tau. Kena bancuh dengan air suam jer jangan air panas!
Pastu, ESP boleh diminum dengan pelbagai resepi. COntohnya :


  1. ESP+MILO
  2. ESP+HORLICKS
  3. ESP+TWISTER ORANGE
  4. ESP+NESVITA
  5. ESP+FRESH MILK+KURMA
  6. ESP+PERFORMANCE DRINK/CICNH SHAKE
Tak sabar nak mencubanya dan bagi review selepas sebulan.

Saya pilih ESP berbanding produk yang lain sebabnya yang ni dalam bentuk minuman. Kalau alfafa ke letichin ke takut tak lepas nak masuk jer. Saya ni kalau bab telan pil memang surrender!!!




2 comments:

  1. Assalam..

    Hi Lin..saya rasa saya pernah singgah blog lin sblm ni..bgs..saya sokong lin nk cuba shaklee.Mmg bgs produk ni..
    Kalau nak tahu lebih lanjut psl shaklee,singgah lah blog saya http://penakubisik.blogspot.com
    Byk perkongsian saya di sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. msti agen shaklee jugak ni kan... sy mmg nagah usha produk ni... mcm best jer esp ni

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...