Krim Thailand Berkesan Tumit Pecah


Krim ni asal dari thailand. Mintak makcik yang belikan kat farmasi thailand.
Tengok! Teruk kn tumot kaki tu... tumit sape? my mum...

Dah puas berubat macam2.. Last2 ada orang recommend krim 91 thailand ni. Berkesan.  So, masa balik kelantan baru ni, belila... harganya tak mahal mana pun. Dalam rm10 je sebekas tu. Nanti saya update gambar terkini tumit kaki mak saya yer. Dah salin kulit... alhamdulillah.. kalau setakat merekah takpe..ini sakit dan pedih. nak jalan pun kesian kat ma tau. Tu yang cuba macam2 jenis ubat.

Jumpa doktor kata kulit keringla, sebab tak pakai selipar jalan kat lantai simen. Macam2 lagila. tapi semua ubat tak berkesan.

Lupa pulak, krim ni bukan sekadar untuk merawat tumit pecah tapi untuk perut yang merekah lepas bersalin pun boleh. Saya tak faham tulisan thailand tu tapi mujurlah ada gambar..hehe.. 

3 comments:

  1. salam Lynn..bagus ya krim ni tp jauh nooo nk g beli :)

    ReplyDelete
  2. bagusnya.. ala kat klang ni mana nak dapat, kaki mak saya pun selalu merekah pedih kesian dia tau...

    ReplyDelete
  3. bole order dgn saya...kolagenlaut.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...