Kisah Nuffnang Dan Buffered Earning


ALHAMDULILLAH...

Semalam Nuffnang baik hati bagi BE untuk kedua blog saya ni. 
Olay JAS Bundle... Nak tahu apakah yang menarik di situ, carilah banner Jas Bundle tu kat blog saya di side tepi tak pun di bawah entri yer...

Kisah yang lama nak ceritakan tapi baru hari ni berpeluang. Dapat BE Transitition Optical tapi tak pernah dapat earning apapun. Bayangkanlah.. sejak 10 Jun 2013. Tapi, stil zero! huhu

Tak sabar nak tunggu check Nuffnang sampai hjg bulan ni. :)

Jangan lupa JOIN GA ni... ----> Special Giveaway


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...