Kesimpulan Entri blog Tiap tahun

Time takde idea. Tetiba ternampak dan perasan angka di arkib blog. 
Saya mula berblog secara serius pada tahun 2010 sehinggalah sekarang.
Maksudnya dah hampir 3 tahun saya melibatkan diri dengan dunia blogging.
Macam2 info, suka, pahit manis saya lalui dalam tempoh tersebut.

Tahun 2010, memang semangat gilerla menulis blog! Lagipun masa tu segala jenis contest dan giveaway saya join. Masukkan dalam blog personal tu jugak. Masa tu belum lagi create blog khas untuk giveaway. Pastunya mood menulis tu start dari tengah tahun yang betul2nya.. kalau tak silap masa tu pc saya ke window ke yang problem.. tak boleh nak log in blogger.com ni. Hujung2 tahun baru rajin buat entri.

Tahun 2011 pulak, masih lagi rajin. masa tu terasa kemanisan beblog kot. menang macam2.. Side income daripada nuffnang dan churpchurp serta beberapa program jana duit online yang lain. Cara buat duit dengan blog tanpa sebarang bayaran pun.

Thaun 2012 : Prestasi merundum sangat2. Masa tu saya dalam mood cintan. Nak beron9 mmg jarang sangat2. teruknya saya kan. Saya tak becara ke contest dan giveaway dah masa ni. Berlarutan dari tengah tahun ke hujung tahun. 


Currently year : alhmadulillah.. mood nak berblogging telah kembali, Dek banyak masa serta dah pandai bahagi masa untuk menulis. Semoga tahun ni membawa tuah dan menjemput rezeki buat saya serta rakan2 semua. Nak cari sponsor untuk weddingla... contest2 tuk pengantin kalau ada.. inform kat saya yer...hehe

Terima kasih sahabat semua.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...