Gandakan Duit Dengan Simpanan Serta Pelaburan Allianz

Baru jer dengar pasal saving+investmebt daripada syarikat Allianz.
Agak teruja :) Sebab before this, Allianz terkenal dengan insuran jer kan. Tapi syarikat ni memang kukuh di dunia tau.

Min untuk buat simpanan cumalah RM5k setahun.Kalau banyak duit tu laburlah lagi banyak. Dividen pun banyak.hehe
Tak perlu nak fikir2 dah nak bayar tiap bulan. 
Keuntungan dividen pulak lagi banyak daripada ASB Loan iaitu 12%-38% (Dividen terjamin)

Masyuk kan...

Pelan jangka panjang. Terutamanya bagi yang berbisnes dan nak kembangkan duit simpanan tu.

Paling best Pelan ni akan bagi 3 tabung :

1) Tabung simpanan
2) Tabung kecemasan (4x ganda daripada simpanan)
3) Tabung Pelaburan Top-up (tak wajib pun yang ni tapi kalau ada lagi okey sebab dividen 4%-6%)

Untuk keterangan lanjut sila hubungi :

Azlina
012-9398584

(Nak jumpa kawasan Pekan/Muadzam Shah/Rompin)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...