Order Bedak Tanaka Myanmar

Inilah kerja saya hari2...
Online tengok info pasal kecantikan dan kesihatan..Pastu shopping online. Bukan boleh ada duit kt m2u tu.. mesti ada jer yang teringin nak beli itu dan ini. Saya baru jer order bedak tanaka lemon sebab nak pulihkan jerawat saya yang agak kronik ni. Nak pakai waktu malam. Rawatan guna Cosmoderm maish dijalankan. Terasa keberkesanannya. Lum ada semangat lagi nakbuat testimonial..hehe... Tunggu yer...

Gambar??? Tunggu barang sampai nanti saya up entri lagi...Taknak copy paste...huhu... takbest gambar yang sama...

Trivia Bedak Tanaka
-----------------------
✔ Bedak Tanaka mula dibawa masuk ke Malaysia oleh Nora Danish di bawah syarikat keluarga beliau, Danish Empire Associates (D.E.A).✔ Kemudian, ianya direbrand semula menjadi "TATE BY D.E.A"✔ Asal bedak tanaka ni dari Myanmar.✔ Nama Thanaka itu sendiri adalah nama sejenis pokok yang digunakan oleh kaum wanita Myanmar untuk tujuan kecantikan sejak beratus-ratus tahun dulu
------------------------------------Antara Kebaikan Bedak Tanaka ------------------------------------
✔ Membantu anda mengecutkan jerawat✔ Membantu anda menghaluskan kulit✔ Membantu anda mencerahkan kulit✔ Membantu anda menghilangkan jeragat pada muka✔ Membantu anda menyejukkan dan menghilangkan minyak dikulit✔ Membantu anda sebagai pelindung dari cahaya matahari (SPF)

Hijau (Lemon) – sesuai untuk mencerahkan kulit,merawat jerawat kronik dan kulit pucat 

Pink (Rose) – sesuai untuk meningkatkan kolagen kulit dan merawat jeragat 

Krim (Original) – sesuai untuk melembapkan kulit,merawat penuaan dan melembapkan 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...