Mesin " Slimming Sensation "

Adik saya yang beli. Ada orang promote kat dia masa kat shopping complex. Dia tertinggal kat rumah. So, saya pun bedal la guna. Best tau! Alat urut yang simple.. sesuaila dengan harga. kalau tak silap rm30++
Kalau sendi tu rasa sengal2 ke bolehla guna alat ni. Memnag berkesan tau. Ada 3 jenis mode getaran. Terpulanglah nak yang macam mana. Mesin ni guna bateri paling kecik tu 2 biji.

Cara guna : 
Pastikan dahulu off. Pastu tepek je mende alah kaler itam tu kat tempat kita nak urut. Baru on kan. kalau nk kuatkan lagi getaran, tekan button on tu lagi. Taknak guna, off jerla.. 


Getaran ni boleh kurus kot.Membantu kadar metabolisma supaya cepat. Sebabnya masa b uat rawatan kat London Weight tu, memang macam ni la guna getaran di part2 tertentu. Supaya lemak tu berkocak senang nak hilangkan seterusnya dapat kuruskan badan. Tak tahula teori ni betul ke tak yer...


Part2 yang boleh ditempek dengan mende alah ni



1 comment:

  1. Aku pernah beli benda ala ni masa gi China. Mode getaran ada banyak dan harga pula RMB90... lebih kurang RM45 (bukan harga borong)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...