Harap Maaf. Rumah Dalam Pembinaan Lagi

Blog saya dalam proses kemaskini. Banyak perkara yang pelru disetelkan. Baru buat yang penting2 jer dulu. Bloglist pun banyak kena isi semula. Rumah tak siap. Tangah renovate katakan..hehe Terima pada wan hazel sebab template yang simple ni menawan hati. serta background dan header! Saya pulak sedang bizi buat kuih untuk dijual bulan puasa. Jadi, masa untuk online sangatlah terhad. Malam pun kadang-kadang jer sempat. Kalau letih memang tak online dahla... Rujuk entri : Pandai dah buat kuih tako serta bulan puasa bulan rezeki..

Dalam masa yang sama sedang menantikan hasil setelah memakai produk Cosmoderm selama hampir 2 minggu. Mesti nak tahu berkesan ke tak kan.. Jangan risau. Saya dah ambil gambar untuk buat testimonial..hehe


Rindu nak blogging sampai lebam... masa tidak mengizinkan..huhu

1 comment:

  1. patutlah ada kayu2 depan ni...ok..next timelah sy singgah lagi yer

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...