CASH OUT HASIL NUFFNANG KALI KE-9

Alhamdulillah...

Biarlah sikit pun.. duit jugak kan.. hehe..
hasil titik peluh berblogging...

Kali ni lebih sikit dari yang sebelum.. Last cash out pada bulan Mei yang lepas.. 2 bulan income... 2 angka jer.. maklumlah..blogger nasi lemak jer...haha


Apapun berterima kasih pada encik nuffnang yang tetap setia memberikan buffered earning kepada saya.. tak pernah putus lagila setakat ni,

Tadi bedak sejuk tanaka yang saya order dah sampai... tengah tepek kat muka skrg ni..
Harap2 pasni jerawat saya akan pulih..nak raya...dengan wajah berseri...

Cosmoderm lum nampak sangat perubahan yang ketara.. lambatnya nk pulih...

8 comments:

  1. waduh...
    bnyak dh tu 2 angka..
    bukan snang nk dpt :)

    ReplyDelete
  2. wahh . banyaknyaa :D
    sedih pulak tengok jumlah dekat nuffnang sy . huhu

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..Rezeki.Sy punya lg sikit.1 angka jer. Tak gerak-gerak pulak tu... Ntah bila nak jadi 2 angka atau 3 angka..

    ReplyDelete
  4. byk gak tu..me thn ni lom cash out..baru cecah RM100 ajer pun..siyes sendu sbb tak de BE

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...