TERJEBAK JUGA DENGAN JOB DI RUMAH

Semalam saya mendaftar dengan Job Di Rumah atau lebih dikenali dengan nama JDR.
Kalau tak mencuba takkan tahu samada JDR ni tipu ataupun scam kan.. cuba jerla...
Manalah tahu leh jadi kaya dengan JDR ni kan.. Lagipun baca entri ramai blogger yang dah dapat hasilnya. Maksudnya JDR ni bukanlah satu penipuan...Belum dapat confirmation lagi sbb hari cuti kot... so, tunggu hari Isnin nantila kot...tak sabar nk memulakan tugasan ni.

Kerjaya dari rumah. Pendapatan pasif untuk anda.

Serba ringkas pasal Job Di Rumah.
(copy n paste jer dari JDR pnt page)


Mengenai Jobdirumah.com:

jobdirumah.com merupakan penyedia khidmat latihan asas dan sumber pekerjaan alternatif pada yang berminat. Perkhidmatan yang disediakan adalah panduan dalam bentuk penerangan bertulis dan video tutorial tentang bagaimana, cara apa, dan di mana hendak mencari kerja di rumah dari sumber - sumber yang betul.Untuk kemudahan ahli, Jobdirumah.com akan menolong mencari kekosongan baru dan dihantar terus ke email setiap pagi secara percuma. Jika ada kerja yang ahli fikirkan sesuai dgn kemahiran, ahli boleh buat permohonan kepada majikan.

Mengenai Kliks Solution:

Di daftarkan dengan SSM atas nama Kliks Solution pada 30/4/2008 di Kuala Lumpur.Bekerja 100% di rumah dan tidak mempunyai pejabat & tidak pernah bercadang untuk mempunyai pejabat pada masa depan kerana ia lebih kos efektif dan mengunakan konsep kebebasan bekerja di rumah tanpa perlu mengikut protokol kerja biasa.

Nama Perniagaan: Kliks Solution
No Pendaftaran: 001762546-A
No Telefon: 0172651827 (Isnin - Jumaat: 3pm - 10pm sahaja)
Fax: 0321784213



Pengasas: Fadil Abdullah - Kuala Lumpur
Mempunyai kepakaran dalam bidang Research & Development, Pengurusan Sumber, Email Marketing, Affiliate Marketing, Web Development, E-commerce & bidang IT berkaitan.Berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang Home Based Business & Internet Marketing.


Pengasas Bersama: Halim Hussain - Cyberjaya
Lulusan Telecommunication Technology dari Kolej Telekom & berpengalaman lebih 5 tahun dalam bidang IT & Internet Marketing.Punya kepakaran dalam bidang Technical Support, Satellite Networking Technology, System Administration & Network Engineering.

JOB DI RUMAH ----> JOM TRY

14 comments:

  1. cik tom mmg try..alhamdulillah lumayan.... tp normal la kena rajin usaha..kalau malas mmg takde pe dapat..

    ReplyDelete
  2. cuba lagi smpai 2 atau 3 kali,tp tdk bejaya jg terus tinggallah. itu klau kita was2. klau percaya syarikat itu,teruskanlah. bukan snang mau jd snang dan bukan snang mau jadi susah.

    ReplyDelete
  3. Wah,semakin ramai yang join jobdirumah ni..just wondering, lebih ramai yang mention about dpt income melalui affiliate jobdirumah ni tapi tak ramai yang kongsikan pengalaman dapat income melalui jobdirumah ni....

    ReplyDelete
  4. saya dah join tapi saya confuse..nak dapat duit tu kita apply kerja yang di emailkan kita tu atau..melalui jualan link affiliate tu..dah sebulan masuk register lah dengan donanza tu makin pening kepala.

    ReplyDelete
  5. hi thre, confius but maybe not confius...
    sya baca dah...lepas baca, yg sya paham, kita boleh dpt income either become affliate or buat kerja la...so i prefer bt kerja lagi..cuma yg i pening ckit is that, after doing some blogwalking bout this JDR, thre's some question tat dint been asnwered. like:
    1- profie x cukup 100%, susah nk dapat kerja??? apa maksudnya, kita kena bt bt apa so that kita punya dpt 100%?
    2 - kita dapat email stp hari at 8am. xp ada sesetengah ahli jdr buat juga profile dkt web freelancer lain..tu option je ke?? kebanyakkan ahli jdr yg dpt projek tu dr email ke dr web yg mreka cari sndiri?
    3 - i also heard tat u have to pay again to get tat projek...xp lepas beberapa blogwalking, saya dpahamkan sesetengah projek mmg mgenakan bayaran dlu terutamanya yg mahal. so untuk newbie, kita cari yg mudah n free dlu la kan? ke kna bayar sklai lg???
    4 - info from forum discusion - jdr dlu mmg kena invite org dlu baru boleh bt kerja ke??

    im so sorry if i ask too many question but most i relly wan to hear something from ur experience..even thou u baru baru join xp nk tahu jugak mcmna...huhu ^_^

    ReplyDelete
  6. hi thre, confius but maybe not confius...
    sya baca dah...lepas baca, yg sya paham, kita boleh dpt income either become affliate or buat kerja la...so i prefer bt kerja lagi..cuma yg i pening ckit is that, after doing some blogwalking bout this JDR, thre's some question tat dint been asnwered. like:
    1- profie x cukup 100%, susah nk dapat kerja??? apa maksudnya, kita kena bt bt apa so that kita punya dpt 100%?
    2 - kita dapat email stp hari at 8am. xp ada sesetengah ahli jdr buat juga profile dkt web freelancer lain..tu option je ke?? kebanyakkan ahli jdr yg dpt projek tu dr email ke dr web yg mreka cari sndiri?
    3 - i also heard tat u have to pay again to get tat projek...xp lepas beberapa blogwalking, saya dpahamkan sesetengah projek mmg mgenakan bayaran dlu terutamanya yg mahal. so untuk newbie, kita cari yg mudah n free dlu la kan? ke kna bayar sklai lg???
    4 - info from forum discusion - jdr dlu mmg kena invite org dlu baru boleh bt kerja ke??

    im so sorry if i ask too many question but most i relly wan to hear something from ur experience..even thou u baru baru join xp nk tahu jugak mcmna...huhu ^_^

    ReplyDelete
  7. hurmmm... usaha kena lebih sikit.. baru lah senang komisen nak masuk

    ReplyDelete
  8. salam..saya baru je daftar..harap ini peluang saya untuk buat pendapatan sampingan....harap sangat pendaftaran ni berbaloi buat saya...harap dapat kongsi pengalaman awak ye

    ReplyDelete
  9. already fed up.. semua job yang di beri kena bayar dulu, mana daya?? Nak dapat job translation, nak kena bayar 150 rgt. Ni bukan nak tolong kita dapat duit tapi buat kita bankrup dulu.

    ReplyDelete
  10. semua kerja kene bayar dulu :( dahla kene bayar rm50, keje pun belum tentu ade.... ke dah x wujud dah jdr ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe,,aku punye la msj kt jdr mntak bimbingan supaya dapat hasil,tapi buat senyap je dye,,da la pening membaca duk mengadap bhasa english je,,aq baru je join blan ni,,blur jap

      Delete
    2. berminat jugak nk join jdr ni tp confuse la..nanti kang dah bayar siap2 kerja pulak tak ada..

      Delete
    3. berminat jugak nak join jdr ni..tp confuse la,nanti kang dah bayar siap2, kerja pulak tak ada...belum tentu lg ada

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...