Powerbank Pineng Yang Superb Best

Dah dekat seminggu powerbank ni sampai. Baru hari ni nak buat entri.
Kalau masih ingat saya membuat pilihan nak beli antara powerbank Yoobou atau Pineng. Namun, akhirnya rezeki berpihak kepada penjual Pineng.. 
Terima kasih pada The Faiz Ibrahim sebab telah mempengaruhi saya dengan review awak yang superb! Huhu...
Design Pineng sangat mengujakan saya untuk membelinya. Ada pelbagai jenis color. Tapi yang menjadi pujaan hati saya adalah kaler gold sbb nmpk macam ekslusif sgt. Pastu siap dapat casing lagi.
Kalau korang tengok kat page beliau The Faiz Ibrahim on FB , konpem teruja nak beli Pineng tau. Betapa sambutan yang sangat luar biasa. Saya dah guna powerbank ni untuk caj henfon saya dah 4x tapi masih byk lagi tau.


Yang saya beli ni kapasitinya 11,200 mAh
Harga : RM160 (termasuk penghantaran)

Sememangnya powerbank ini sangat memudahkan urusan saya selama ini yang berdepan dengan masalah bateri henfon cepat sangat habis! Tambahan lagi, dalam kereta saya mende cucuk api tu dah rosak! betapa siksanya sebelum ni masa tiada powerbank ni.

Terima kasih kepada yang telah mencipta powerbank!



3 comments:

  1. Guna powerbank pineng ni...
    kalau kita caj dr powerbank ke enpon leh dpt byk kali...

    kalau nak charge powerbank lak...makan masa bape lama ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo caj pwrbnk tu lama jugakla... sy sokmo caj dari malam smpai kepagi...

      Delete
  2. Guna powerbank pineng ni...
    kalau kita caj dr powerbank ke enpon leh dpt byk kali...

    kalau nak charge powerbank lak...makan masa bape lama ye?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...