Akhirnya Pasang Jua Penapis Air ni

Ramai mengambil remeh tentang tahap kebersihan air . Mahukan anda minum air yg berkarat dan berbau ? Jika di biarkan berpanjangan mungkin organ di dalam tubuh akan rosak...
Oleh yang demikian, ma dan abah memasang penapis air jenis Pearl Water ni. Kat tempat saya memang ramai yang pasang jenama ni selain Bio Aura. Bayar muka cuma RM200 pastu bulanan RM100 SAHAJA.

Pasang pada sinki. Air boleh diminum terus dari paip sebab sudah ditapis.


Sebenarnya ada lagi yang dipasang pada paip luar. tabung yang tinggi tu. Tapi saya tak amik gambar pun..

3 comments:

  1. Teman guna penapis Beyond Water. Baru je pasang penapis air yang tinggi tu kat luar. So, tak la teruk sangat maintenance filter Beyond Water tu.

    ReplyDelete
  2. teringin nak ade penapis air sendri...huhu
    In Shaa Allah coming soon..hehe

    ReplyDelete
  3. kat rumah fyna pun ada juga. senang dan elok untuk kesihatan kalau ada filter macam nih ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...