Sabun Rumpai Laut Pink

Satu persatu saya mencuba produk untuk memulihkan kulit muka saya yang rosak ni.
Masalah jerawat.. kulit kusam... tona tak sekata...
Akhirnya saya berjumpa dengan SF Beauty! Alhamdulillah... kulit muka saya beransur baik... Memang ramai yang menegur... Setelah hampir 10 bulan pakai, rasanya kulit muka saya dah imun dengan produk  ni kot. Jerawat tumbuh tanpa kesian pada tuannya... 
Jadi, saya pun try pulak sabun rumpai laut kaler pink ni. 


Inilah rupanya. Ada sabun, krim siang dan krim malam. Harga set ni cuma RM35 jer... murah giler kan...




5 comments:

  1. Mcm mna sy nak oder produk sf beauty ni..?1set brapa?n hrga borong plak brapa..?

    ReplyDelete
  2. Mvm mna sy nk oder produk SF ni..?brapa hrga 1set..?n hrga borong brapa?

    ReplyDelete
  3. Mcm mna sy nak oder produk sf beauty ni..?1set brapa?n hrga borong plak brapa..?

    ReplyDelete
  4. Salam..sy ad jual sf beauty...sms 0132643039

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...