Give Away Blogger 4 digit

Siapa yang taknak dapat duit 4 digit kan...
Tapi macammana??? dengan nuffnang? komli? advertlet? ptc? atau apa lagi?
Kali ni Eldy Voon nak share rahsia beliau macammana nak dapatkan duit 4 digit dengan adsense...
Rugi kalau lepaskan peluang untuk ilmu yang bermanfaat macam ni kan...
Lagipun siapa yang taknak dapat duit ribu riban tiap bulan... at least bila dapat income blog byk macam tu, duit gaji takyahla usik dah kan.... menggunung jer dalam akaun...harap2 impian tu akan menjadi kenyataan suatu hari nanti dengan ilmu yang bakal diperolehi nanti... bila duit dah byk, bolehlah beli gadget idaman, bagi kat ma abah...belikan untuk adik2 keperluan diorang.. sedekah.. amal jariah... hurmmm... nak income besar!!!

Syarat join GA ni  ialah :

i) Memilik blog yang berusia tidak kurang dari 3 bulan. Demi keadilan semua, adalah dilarang menggunakan blog baharu yang ditubuhkan sengaja semata-mata untuk give away ini.
ii) Menuliskan sebuah post di blog anda dan menyatakan sebab ingin memiliki blog / website yang mampu menjana pendapatan tinggi. Dalam post tersebut buat satu backlink ke post ini (http://www.jejaktrend.com/give-away-blogger-4-digit). Gaya penulisan adalah bebas.
Cth: saya ingin tukar handphone tiap=tiap bulan kalau boleh dengan income dari blog.. contoh jer la haha!
iii) Tambah www.jejaktrend.com dalam blog list / friend list. Blog yang terpilih berpeluang dimasukkan dalam blog list blog jejaktrend yang bakal ditambah di sidebar nanti.

JOM JOIN GA NI  ---------------------> GIVEAWAY BLOGGER 4 DIGIT


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...