Fenomena Losyen Anugerah Untuk Kurus

Banyak betul produk untuk kurus kan. Tak terhingga banyaknya. Saya akan try berdasarkan testimoni blogger yang telah mencuba... Nak tengok kesan ke atas diri sendiri pulak macammana.

Antara losyen-losyen yang pernah digunakan :

Losyen Dr.Johnson
Losyen Felinna Inch Loss
Sabun herba USA


Tapi sayangnya... agak kurang keberkesanannya. Sedih kan... Mungkin tabiat makan yang mempengaruhi badan seseorang.
Untuk pengetahuan semua, saya pernah try Premium Beautiful yang harga riban tu. Yer.. memang boleh kurus dan bershape tapi dalam masa yang sama pemakanan kena jaga jugakla. Bukan pakai korset tu semata-mata tau.
Saya juga pernah join LOndon Weight Management pny program. Sangat membazir tau. Baik korang jangan pernah ada keinginan untuk mencubanya. Nanti menangis nak bayar kos!!! Nanti saya akan cerita selanjutnya pengalaman-pengalaman saya nak kurus ni.
Saya ni kalo bab kurus memang agak taksub tapinya bila berkaitan dgn pil or ubat memang sy akan tolak ketepi. Saya tak pandai nk makan ubat... mesti kena hancurkan dulu sebelum masuk perut!

Kali ni nak cerita pasal losyen ANUGERAH ni. Yang dibaca dengan ayat-ayat Al-Quran. Makcik saya kata memang boleh kempiskan perut. Dia yang memperkenalkan. Kemudian, saya pun google pasal losyen ni. Dalam proses mencubala ni. Dengan izin Allah...kita hanya berikhtiar kan...


Saya memilih yang kaler pink ni sebab EXTRA HOT. Kaler lain ada biru dan hijau

inilah rupanya. Losyen ANUGERAH ni best! Baunya sangat harum... yang paling penting tidak melekit pun tau. 
Harga ?? Kalo diikutkan pada bekasnya RM28.00 (pink) RM26.00 (hijau dan biru)

Tapi tengok atas kedaila jugak..biasanya dapat diskaun RM2 atau lebih :)

1 comment:

  1. woww produk baaruu ..
    sis still dgn felina...alhamdulillah, serashiii ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...