Syampu Penyebab Kelemumur dan Gatal

Rambut yang halus...tidak berkelemumur..sihat...
tetiba bila guna satu syampu tu terus jadi macam2 masalah! Nak kata rambut saya jer yang bermasalah rupa2nya satu keluarga ditimpa masalah yang sama! Kulit kepala kitorang jadi gatal kemudian kelemumur wujud...Rambut pulak jadi kasar...Syampu apa? Boleh ke bagitau? takut kena saman jer...

Akhirnya, tadi pergi beli syampu jenis lain...Sebelum ni memang pakai syampu Palmolive takpun Head N Shoulder...Pastunya masa shopping kat Mydin Ayer Keroh tu tetiba gatal tangan beli syampu membuat masalah ni...Mungkin tak sesuai dengan family kami kot. 

Murah! RM10.50 siap dapat free syampu kecik lagi...
Harap2 takde masalah dah pasni guna syampu Palmolive ni

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...