Peplum Saloma di Konvo ALAM

Ingat x saya ada cerita dalam post PEPLUM DRESS ni yang saya ada beli sepasang dress peplum n sehelai peplum blouse kaler grey. Tapi xsempat amik gambar kan.
So kali ni nk tnjuk saya pakai peplum blouse tu dgn skirt yang kebetulan saya beli hampir setahun da kot tapi tak pakai2 lagi...kaler sama dengan blouse yang saya beli tu.
Tak sesuai saya pakai masa ni sebab berat saya sedang menaik!!! entahla...tengah selera makan... nampak ahak gemuk di situ. lantakla...janji lepas hajat nak pakai. Tinggal dress jer lagi yang masih tersimpan rapi tu. Nak kena kerat kain sebab labuh sgt. huhu...maklumlah kurang inci..hehe

Pasni berazam nak kuruskan badan sbb badan dah gempal!!! Tak suka...Meh layan gambar yang huduh ni...Beli baju emergency..mujur ada skirt tuk dipadankan. Rasanya nmpk gemuk sbb beringkat2...

Me in peplum style.. abah panggil sy Saloma masa ni :)

Adik saya berkonvo.

Akademi Laut Malaysia (ALAM)

ke Taman Rama2 selepas berkonvo di ALAM

Full attire

8 comments:

  1. comel dan cantik sangat baju kak lin :)

    ReplyDelete
  2. nampak cute jer u pakai peplum tu ;)

    ReplyDelete
  3. salam, sis beli dekat mana?
    RM55 inc postage murah tu...

    ReplyDelete
  4. Cantik tp blm konfiden nk pakai...hehe

    ReplyDelete
  5. cantik.. mcm beli satu pasang. padan kain dgn peplm tu..

    ReplyDelete
  6. Salam all dearie ;) Sori f disturbing u. Harap weols tak dikatakan 'masuk rumah orang tak bagi salam'..hikhik >.<

    Disebabkan kami tengok ramai yang berkenan nak try and searching for Peplum Dress ala Saloma, kami ada sediakan stock dlm amount yg agak banyak. Kalau uol nak grab, cepat2 tau. Sebab ramai yg suruh reserve ni, we all bagi harga murah2 aje. ;) Oke, harap membantu ya! Tuan rumah jgn mara aa, nanti beli dgn kami, weols bg diskaun utk u. *winkwink*

    Much LOVE, Lbdl'A.

    ReplyDelete
  7. Gambar 1st mnampak berisi skit, tp bila tengok yg last... tak la Lin, malah cantik sangat :D

    ReplyDelete
  8. Hai..Jemput view n follow di http://rinoalytionista.blogspot.com/ Boleh tgk koleksi Peplum Blouse 2 Layer pd harga yg berpatutan..TQ

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...