Shopping di Nilai 3 lagi

Lepas hantar adik saya di Trolak, saya ajak abah dan ma singgah kat Nilai 3 sebabnya alang2 nk ke Tampin. Dah lalu tu terus jerla masuk. Lagipun ma nak beli barang. Frame bunga hiasan dan frame ayat Al-Quran .Time tu pulak hari biasa. Orang memang kurang sangat2la. Syok sket nk berjalan. Takdelah crowded. Meh layan gambar2 jerla yer.

Cantik curtain tu.

curtain lagi

offer!

barangan kayu

abah berehat jap di pondok

my mum!nak cari ayat al Quran

my daddy ni

it's ME!

antara hasil rembatan di Nilai 3. Letak dalam bilik..hehe

Read more ...

# Wordless Wednesday # Cat Bilik Baru


Hijau Kuning


Kuning Merah

Inilah warna dinding di bilik saya. Asalnya kaler Hijau petronas dan Kuning pastu dah cover semula dengan warna2 di atas! Colourful x? hehe..lantakla..dalam bilik jer pun...

Read more ...

Kek Harijadi Yang Seksi


Aduhai kek!

Macam2la kan..Ini kek harijadi yang adik ipar saya beli untuk adiknya.

Jangan terpengaruh yer

Read more ...

Kek Coklat Segera


Inilah hasilnya dalam acuan. Buruk je rupanya sebab topping tak cukup..Bekas acuan tu yang terlajak besar.
Whateverla...janji kek tu menjadi..sedappppppp.... serius!!!
Memang lembap pun kek coklat ni macam kukus..padahal bakar dalam oven tau.

Inilah dia tepung kek yang saya gunakan tu. Harganya RM 8.90 sahaja...

Teringin nak buat lagi.. Tapi nanti topping tu kena cair lagi. Isi air lebih sketd aritu.

sekian..kek coklat lembap segera!

sedap dimakan..senang saja membuatnya.. :)

Read more ...

sesi merawat encik viva

bln lepas g servis perodua. 4hari lepas tukar brake pad dgn disc.. semalam tkr bateri.. dan sekarang cek enjin pulak..huhu.. byk betol penyakit bila sekali dtg.. apapun bersabar jela.. harap2 pasni segalanya ok.. sayang viva.. akanku jaga dgn sebaik yg mungkin..
apapun yg berlaku kau tetap ku sayangi duhai vivaku syg..


Read more ...

kuala dungun yg indah

sdg menunggu member nk tgk ayam..boring2 amik pkej mobile tenet..
cantik view kuala dungun..
rumah ni hny sberang dgn sungai tu.


Read more ...

Nak Let go Murah

Assalamualaikum...

2 minggu yang lepas ada Jom Heboh di Kuantan. Uisshhhh...Jom Heboh paling terok dalam sejarah negara! hehe.. lecak 1 padang! memang gilerla...belaka cabut kasut jalan kaki ayam.. kat booth toksoh katala.. berselut sana sini. Tapi, orang tetap ramai jugak...
By the way, saya ada beli beberapa beg barang masa di Jom Heboh tu. Al-maklumlah.. murah kan...
So, saya nk letgo barang2 di bawah ni dengan harga yang sangat berbaloi2...

Ada 4 jenis barang :


  1. Deodorant Dove (lemon)
  2. Deodorant Rexona For Women (antibacteria)
  3. Perapi Dove (straight & silky)
  4. Fair & Lovely krim muka
Boleh pilih nk kombinasi yang mana2 dengan harga RM15 untuk 3 barang termasuk pos dah ni yer...

Inilah barang2nya.. ada banyak stok...


Siapa cepat dia dapat. Jangan risau... Bukan barang expired yer. Masa tu diorang nak abiskan cepat2 barang yang diorang jual. Lagipun dengan keadaan hujan dan lecah...mungkin masing2 kesian kot jual murah giler2...hehe

Boleh sms/whatsup : 012-9398584 (Lin) nk komen pun boleh...
Read more ...

steamboat di johny east coast mall

alhamdulillah..
rezeki..
member suka sgt mkn steamboat ni.. layankn ajerla..
xamik gambo steamboat sgt pun. gmbo kami je yg lebey



Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...