ENTRI TERBAIK DENAIHATI DI GOOGLE

Nak jugak mencuba nasib di contest yang tidak memeningkan kepala pun anjuran bro terhebat yang berjaya di dunia maya juga di dunia nyata..hehe..ayat apa ntah saya ni...Saya dah buat syarat seperti yang telah diminta...
harap2 ada rezeki di sini...

Kategori kedai online : insentif tunai



Kategori Islam : kopitiam disahkan halal


Kategori Islam : Semak status halal

Kalah website halal..hehe

isu semasa : semak saman trafik

keyword yang ni memang glemer.

contest : gadget impian

saya salah seorang peserta pusingan pertama

Sempat lagi kalau korang nak JOIN ni...


Akademi Denaihati akan menganjurkan Seminar Blog WordPress Pertama pada 14-15/4/2012 cepat daftar sebelum terlambat“.

Read more ...

CABUTAN BERTUAH ULIKE.COM.MY MENANG IPAD ATAU IPHONE




  • Laman web untuk pengguna.
  • Laman web ini akan berkongsi maklumat, info terkini dan perkongsian ilmu mengenai pengguna dan barangan pengguna di Malaysia. Sekadar berkongsi apa yang terbaik dipasaran bersama ahli-ahli yang mendaftar mengenai barang-barang pengguna. 
  • Apakah trend terkini. Produk kegilaan remaja contohnya. Mengetengahkan apakah produk-produk yang baik, produk yang berkualiti,yang tahan lama, produk-produk yang terlalu mahal, terlalu murah.
  • Ulike.com.my akan berkongsi tips membeli belah, pengurusan kewangan, bajet dan pelbagai bagi perkongsian dari kacamata pengguna kepada pengguna. Ahli Ulike boleh bertukar-tukar pendapat dan juga menyuarakan idea dan keluhan sebagai pengguna. 

  • Ulike adalah percuma dan lebih hebat lagi memberi hadiah dan diskaun kepada ahli-ahli yang mendaftar dengan cabutan bertuah setiap bulan.
  • Ulike.com.my akan bekerjasama dengan pengeluar-pengeluar barangan pengguna untuk menyampaikan maklumat yang lebih tepat.
  • Mengupas maksud tersirat disebalik iklan-iklan atau promosi yang dilakukan oleh penjual. Memberikan penjelasan tentang produk dan servis yang dicadangkan kepada pengguna sebagai pembeli. Dengan ini pengguna lebih bijak memilih belian yang mana lebih baik dan bernilai untuk wang yang mereka keluarkan. Dengan usaha ini, pasaran pengguna (pembeli dan penjual) akan menjadi lebih matang dan secara tidak langsung menjadi pemangkin kepada ekonomi Malaysia.




Saya baru je  mendaftar program ni..

Manalah tahu untung badan dapatlah ipad ker..laptop ker...
TRy ajerla..bukan kena bayar pun..

Kali kedua dah ni diorang buat cabutan bertuah. Setiap hujung bulan..

daftar pun senang jer. Tak perlu nak isi banyak2 maklumat. Just username dan password.



Read more ...

Merawat Bibir dengan Lipstick Collagen Treatment dHerbs


inilah rupa luarannya. Dah lama teirngin nak memakainya. Last2 taknak fikir banyak kali terus jer beli. Best kan....


ini gambar lipstick tu

Lipstick ni bila kita pakai colornya akan ikut color darah kita tau. Memang best. Pastu rasa lembap jer. Darah saya color merah yang tak berapa sangatla. Tapi saya try pakai kat anak sedara saya jadi kaler pink bibirnya! 
Bibir saya ni memang jenis kering dan menggelupas sekali sekala. jaid, saya teringin sangatlah nak try lipstick collagen treatment ni. manalah tahu berkesan.Berdasarkan testimonial ramai kata ok! So nantikan review saya nanti yer...

Antara Fungsi D'Herbs Lipstick Collagen :
  • Sebagai penyeri bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah
  • Melembabkan bibir yang kering dan merekah 
  • Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan


Read more ...

Cash Out Nuffnang

Dah gatal sangat tangan nak tekan cash out..huhu...
Lagipun BE pun dah takde...sedihnya...



Sikit jer...Janji lepas jugakla nak topap dan sebagainya...sambilan jerkan..

Kali ke-5 ni cash out...alhamdulillah..masih ada rezeki....

En.Nuffnang, saya nak BE ...
Read more ...

Murah dan efisien basuh kereta

Saya suka basuh mr.viva saya tu kat tempat basuh kereta automatik ni. Senang..duduk diam-diam jer dalam kereta tak perlu nak tunggu kat luar. Rilex jer..
Dahla murah..memang efisienla konsep macam ni kan. Kat Kuantan ni ada 2 tempat yang macam ni. Cawangan yang sama...LYC...
Saya suka bawa si kecik Nisa tu kalau g basuh kereta kat sini. Dia suka sangat.


Starting kat sini. Bila orang dah panggil masuk tu baru masukla. Ada air pancut kat atas akan sembur bila melaluinya nanti

masa ni kereta saya dah disiram dengan air pancut tu. Tunggu turn untuk dicuci dengan air sabun pulak

tara! kan dah kena basuh..........
dah sabun tu, diorang akan sembur air sket2

tunggu turn nak masuk tempat mende alah ni ha..yang pusing2 tu...masa ni ada peraturan kena ikut. 
- Jangan tekan brek
- Freekan gear
- Jangan buka radio
-Jangan pegang stereng

Ini dah nak sampai ke pnghujung mesin yang agak takut jugakla...tetiba kalau tiada elektrik gane erk..Dah nak kuar masa ni..Ada sorang yang akan lap2 sikit

Last sekali,  akan ada 2 orang yang akan lap sampai kering kereta kita pastu akan ada sorang pulak lagi yang akan polish tayar!
Siap! Kereta dah cantik...

Jimat dan senang kan...RM4 jer...Rilex dalam kereta

Saya bukan malas nak cuci kereta saya tau! Kadang2 tu bila keluar bandar kena hujan so, terus jerla masuk car wash cuci....hehe





Read more ...

PEMENANG CABUTAN BERTUAH BIRTHDAY SAYA

alhamdulillah...
Berkesempatan juga saya nak mengumumkan peserta yang bertuah bagi Giveaway saya yang lepas. Maaf lambat sangat nak mengumumkan dek kekangan masa dan mood :) haha
Dengan ini saya berbesar hati..chewah! nak bagitau yang saya dah pilih para peserta yang bertuah melalui cara manual sahaja. Rajin pulak nak buat nombor dan gulung2 tu...


tak ramai sangat yang join. Tempoh pun lebih kurang seminggu..thansk pada yang sudi join yer...

saya dah pilih 3 orang yang bertuah tu

inilah nombor2 yang bertuah tersebut. Siapakah empunya nombor2 di atas ni yer?


Dengan ini saya ingin memaklumkan kepada semua bahawa saya bercadang untuk memberi topap atau cash RM10 untuk setiap peserta yang bertuah di atas. 

Saya juag berbesar hati nak beri hadiah penghargaan kepada seorang peserta ni yang saya rasa sangatlah rajin membuat entri. Panjang sangat hasil karya yang telah dihasilkan oleh beliau.
Tak percaya ? Jom terjah entri beliau :


Jadi, kepada yang bertuah bolehlah menghantar detail seperti no.bertuah anda serta no.telefon (jika nk topap) ataupun no.akaun Maybank sahaja yer (kalau nak cash) ke email di bawah. Untuk pemenang entri terbaik sila bagi alamat untuk saya poskan Hadiah Misteri Untuk anda...

azlina6703 [at] gmail [dot] com

Lega dah berakhir...selesai tanggungjawab bila dah announce pemenang ni. Tapi selagi belum settle urusan hadiah selagi tu rasa tak best jugak...

Maaf jika ada sebarang kesilapan mahupun tak puas hati sepanjang saya mengendalikan ga saya ni. Lambat...hehe...
Read more ...

Review Filem 7 Petala Cinta

Akhirnya  saya berkesempatan juga untuk menonton filem 7 petala cinta tu.
Semua orang yang dah tengok kata bestla...not bad...
Lagila membuak2 nak tengoknya.

Saya amik tiket kul 6:05pm walaupun masa tu dah hampir 10min berlalu.

Time saya tengok tu masa tu Hamka iaitu tunang Saidatul Nafisa meninggalkan Madrasah Qalbun Salim untuk study di Tanah Arab. Kiranya mereka akan berkahwin bila Hamka pulang nanti. Tetapi, masa yang dinantikan tu bertukar jadi cerita sedih kerana  Hamka dipercayai terbunuh semasa kejadian letupan di Tanah Arab. Saidatul Nafisa terlalu sedih namun tabah meniti hari-hari yang berlalu. Aby Ikhwan, ayah Saidatul Nafisa telah berhasrat untuk menjodohkan anaknya itu dengan Attar. Attar ni sebenarnya  bekas penjenayah yang melarikan diri ke Madrasah tu. Dah jadi baikla kiranya. Attar pun memang dah jatuh hati dengan Saidatul Nafisa ni. Hubungan mereka bahagia sehinggalah muncul Nida, seorang pelacur yang menaruh hati dengan Attar. Insiden Nida yang menggoda Attar telah menyebabkan Attar dihalau dan dipandang serong oleh penghuni2 di Madrasah tu. Tapi ada 2 orang kawan Attar ni yang pujuk Aby terima Attar semula.

Dalam masa yang sama,  Hilma iaitu adik Hamka menaruh hati jugak dengan Attar ni tapi dia sangat sayangkan hubungan persaudaraan dengan Saidatul Nafisa. Jadi, dia mengalah jerla...
Berbalik semula kepada kisah Attar yang dihalau ni. Last2nya si Nida ni mengaku yang dia yang bersalah dalm insiden tu. Attar memang seorang yang baik. pastu kawan2 Attar ni bawak Attar pulang semula ke madrasah tu. Masa tu si Attar ni kena tikam dengan penjahat masa dia kat bandar tu. Tak lama lepas tu, cinta antara Saidatul Nafisa dan Attar bertaut kembali.

Klimaknya masa hari perkahwinan Saidatul Nafisa dan Attar ni,  si Hamka muncul kembali. Jadi, apakah pilihan Saidatul Nafisa...hehe...
Antara Hamka, kekasih lama yang ditunggu atau Attar.buah hatinya yang baru...

Tapikan cerita ni bagi saya sangat bestla..unsur2 islamik! Bagus sangat untuk ditonton...
Read more ...

Vitamin E Softgel Collagen Bagus Untuk Kulit Muka Bermasalah

Mulai hari ini saya nak buat entri pasal keyword yang hangat di blog linazlina ni.
Vitamin e softgel collagen adalah antara keyword yang memang hangat di blog saya ni.
Saya pernah beli vitamin e softgel ni beberapa bulan yang lepas sebagai menggantikan vco catalyst yang saya pakai malam2 tu. Masa tu vitamin e softgel ni kira baru sangat dikeluarkan oleh penjual online. Saya antara yang terawal memakainya.

Sepertimana yang telah saya selalu bagitau, kulit muka saya ni kategori agak sensitif. Jadi, kalau ada produk yang saya rasa yakin dan agak berbaloi membelinya, saya kan cuba. Alhamdulillah... VCO Catalyst dan vitamin e softgel collagen memang membantu! Parut jerawat memang pudar. Sorry..saya tak sertakan testimoni bergambar. Gambar belum transfer ke laptop lagi.

Okeyla..selepas fenomena vitamin e softgel collagen melanda, saya try pulak vitamin e facial oil. Agak murah berbanding vitamin e softgel tetapi bau kurang best.
Banyak jugak saya terima komen dan email menyatakan nak try vitamin e softgel collagen ni. Hurmmm..tetiba rasa nak jadi pengedar pulak...

Apa  pandangan korang?
Read more ...

Hadiah Kit Kat Finger Rush

Diterima petang semalam.
Walaupun hanya berjaya dapat hadiah saguhati, namun, sangat puas hati.
Hadiahnya ialah  t-shirt ekslusif beserta speaker! Cam pelik jer masa mula tengok t-shirt ni..Al-maklumlah saya ni bukannya geek person...huhu


speaker jer..kena sambung device dulu rasanya  coz ada lubang tempat cucuk mende alah tu.

t-shirt ni besar. Pastu siap ada wayar untuk speaker tu. Memang ekslusif ar...

Thank You Kit Kat Malaysia

Nota : Tengah saipkan nombor cabutan bertuah...hehe


Read more ...

Pasal Premium Beautiful dan MLM

Saya taknak bercerita panjang pasal hal ni.
Saya pengguna PB jugak...tapi saya tak buat MLM...saya tak berani nak ambil risiko buat loan puluh ribu..hehe..biarlah saya setia dengan blog jer.Biarpun income agak ciput tapi boleyla...
alhamdulillah daripada takde lansung...
Cerita lanjut sila ke blog aidid ni yer...
Marilah menilai masing2 yer...


Saya terjumpa pasal PB dan MLM ni kat blog sis suzi tadi

Read more ...

‘WootMedia Blogging Shirts’ Giveaway

Mencuba nasib manalah tahu dapat shirt blogger ni...
Tugasan pun senang jer.. Kena buat entri pastu review alexa wootmedia.
Untuk lebih lanjut, sila  klik gmbr lat atas ni yer

Ada 20 helai baju menanti blogger yang bertuah. Saiz mengikut permintaan pemenang.
Read more ...

Promosi Soy Collagen Rahsia Awet Muda

Bertukar pek baru.
Lagi menawan...
Dekat dengan ofis saya ni ada jual produk macam2. Apa saja yang saya nak cari kat internet mesti ada jual kat kedai tu. Jimat kos pos :) owner dia stay kat KL so senang nak dapat barang masuk kedai dia kat Chini ni.




Kalau sebelum ni harga sekotak dah cecah hampir rm40, kini, dengan pek baru RM50 untuk 2 kotak! Sangat berbaloi2...
Read more ...

Jom jadi geng KAMI BLOGGER MALAYSIA


Saya blogger Pahang.
Simple giler..hehe
Asalnya kena tag oleh kak mia

Lin nak tag : 

Read more ...

MOOD BLOGGING MASIH HILANG

Hurmmm..
sejak balik dari PLKN aritu sehinggalah sekarang ni...
Mood nak blogging sangatlag pudar...
Namun, saya masih ada tanggungjawab menyetelkan hal berkenaan Giveaway saya tu...
Maaf kawan2...saya memang out of focus kat blog sejak seminggu ni...



Read more ...

Trafik Paling Tinggi Sepanjang Berblogging


Average blog saya hanya menerima dalam 200uv sahaja sehari. Tu pun kalo saya rajin blogwalking. Kalo tak dalam 150++ uv. Contohnya masa seminggu saya tak online last week sebab mengajar di PLKN.
Hari Isnin (12hb) baru saya start misi online seperti biasa. 
Tapi yang agak mengejutkan kenapa masa Hari Selasa tu (13hb) trafik agak hebat...tak pernah cecah sebegitu lagi...Hurmm..mungkin saya blogwalking meninggalkan komen di blog peserta giveaway saya agaknya malam tu. Kan best kalo hari2 trafik macam tu :) Bukan senang nak dapat...hehehe...Alexa rank saya pun dah makin banyak nombornya gara2 tak online dan tak buat entri baru seminggu. Hurmmm

Kepada semua peserta my ga, Lin sedang mencari hadiah2 yang untuk ga. InsyaAllah sebelum hujung bulan ni Lin akan announce pemenangnya yer...
Maaf lambat segalanya. Saya akui kelemahan diri. Buat GA secara mengejut jer...

Read more ...

Senarai Nama Peserta GA Cabutan Bertuah Birthday Saya

Assalamualaikum...
Terima kasih di atas kesudian anda semua join GA saya yang hanya mengambil masa selama seminggu itu.
Saya dah check entri semua peserta GA saya. Saya dah bagi nombor siap2. Kepada yang telah join tapi tiada nombor bertuah tu boley tak drop komen kat entri ni...manalah tahu saya terlepas pandang. Kadang2 tu dah terjah tapi terlupa nak letak dalam list. Hadiah? Next entri yer...
Maaf sebab lambat sangat nak umum. Mood masih di PLKN lagi...hehe


27.  ainin_safiyya
26.  Nurul_Aini 
25.  shera
24.  Ekin Anasha :)
23.  Fatma Fazira
22.  Nabila Medan 
21.  AkmaDanira 
20.  Cik13Februari 
19.  Nadratul Syazwana
18.  azelyusoff
17.  fieda
16.  najwa
15.  diella
14.  cempaka kuning
13.  Joel Leslie
12.  nur_za 
11.  Lil_me 
10.  nida 
9.   Pink Lavender
8.   ezzamalik
7.   ummi_norseha
6.   CiKema
5.   masnayli
4.   zietyrahman
3.   lurun namzar
2.   abazilah
1.   lieyna rosli

Ada yang teka umur saya 22 tahun..ada yang teka 24 tahun...
Berapakah umur saya yang sebenarnya yer?
Ce teka...haha
Read more ...

ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY


Sebelum nak masuk isi kandungan, meh nak kasi intro jamu mata dengan hadiah2 yang best ni.


english cotton (salah satu 4meter) by
Pesona Puteri Collections


satu handbag dan satu wallet by
Miemiey Collections Owner dan
My Luvly Kids&Baby Collections
 


snow cap (unisex) by
 Bunddle Addict


purse coin, keychain dan headband by
 Qaseh Zueieda (ZQ Craft)


keychain, fm, brooch by
Syafa Shamioon (Sya Craft)


free header design by

and special gift dari Arwendanish blogspot

sebuah jam tangan unisex casio silver color dan

FM dan tempat letak pen from Hatyai

SYARAT-SYARAT


LIKE / ADD ----> [Pesona Puteri Collections ] [Miemiey Collections Owner] [Bundle Addict] [Syafa Shamioon] [Qaseh Zueieda]


TARIKH TUTUP : 5 APRIL 2012 jam 11:59 malam

JOIN? KLIK BANNER ATAS SEKALI TU

Harap2 ada rezeki dapat adiah ni :)
Read more ...

Banyaknya! Baik hati betul company ni

Entri ringkas.
Nak cerita pasal dapat doll cuti2 1 malaysia ni ha. Dah 4 doll saya terima. Mujur saya buat nama saya sorang jer. kalo saya guna nama orang lain lagi, dah boleh bukak kedai jual...haha


Cukup 2 pasang! saya nk kaler pink....xdpt pulak...
Apapun thanks pada cuti2 1 malaysai yang bermurah hati nak bagi doll banyak2 ni yer..ramai jugak yang dapat samapi 4 ni tengok kt fb...
Rasa nak buat giveaway ar...ada tak yang sudi join erk....hurmmmm

Read more ...

Kembali berblogging- Terima kasih semua

Rindu sangat nk online...
Seminggu saya tak sempat nak beronline dek kekangan masa dan tugas! Kesian betul kat saya...
Terima kasih sebab masih ada insan yang sudi menjenguk blog ni even seminggu tak update...
Terima kasih sebab ada jugak yang join GA saya walaupun belum ditentukan lagi hadiahnya. Sangat terharu dengan sokongan rakan2 di alam maya...
Saya baru sempat melawat beberapa blog yang join GA saya tu. Maaf yer result lambat sikit keluar. Saya akan cuba secepat yang mungkin.
Rindu giler nak blogwalking!

Selama seminggu saya meninggalkan blog ini, banyak betul pengalaman manis yang diharungi di sana-----> Kem PLKN Cahaya Gemilang, Cherating.

Dapat pelajar2 yang sangat best! Siap celebrate my birthday! Love u all!
Read more ...

Cabutan Bertuah Birthday Saya

Dengan lafaz Bismillahirrohmanirrohim, saya dengan besar hati ingin menganjurkan giveaway yang simple jer untuk pengunjung blog Lin Azlina. Sebenarnya saya mungkin tidak akan online selama seminggu nanti, jadi, saya ingin mengambil peluang yang ada untuk menganjurkan GA sempena hari ulangtahun kelahiran saya yang bakal menjelma minggu depan. Lagipun taknaklah blog ni akan tersu menyepi...trafik dahla ciput jer...
Disebabkan GA simple, jadi, jom tengok syarat2...

1) . Buat entri pasal GA ni dengan Tajuk "Cabutan Bertuah Birthday Saya"
2). Banner kena letak dalam entri sahaja. Link ke entri ini yer.Kat sidebar tu terpulangla
3).  Follow? Up 2u...
4).  YANG PENTING, WISH BIRTHDAY    :)
5).  Dah siap kasi link di kotak komen entri ini yer...
6).  Tarikh tutup : 9 Mac 2012 jam 11 malam.


kod banner : http://i39.tinypic.com/avr4eq.gif

ataupun


SIMPLE jekan? Masa pun tak panjang...sepanjang saya tak boleh online je. 
Hadiah ? Saya bercadang nak bagi topap/cash untuk 5 pemenang yang bertuah. Tapi, saya akan update kemudianla pasal hadiah tu...MUngkin ada tambahan yang lain ker. Maaf yer..Giveaway bidan terjun ni. 

Pemilihan pemenang hanyalah berdasarkan cabutan bertuah secara manual atau random.org yer...Mungkin juga ada kejutan...hehe..tunggu!

Harap2 ada yang sudi memeriahkan GA saya yang ketiga ini. Amin...

Birthday saya biler? 
8 MAC ni...Genaplah usia saya......ce teka! hihi
Read more ...

Web Hosting + Kek Lapis GIVEAWAY:

Web Hosting + Kek Lapis GIVEAWAY:





Salam sejahtera kepada peminat kek lapis, disini kami mengadakan GIVEAWAY Kek Lapis Sarawak kepada sesiapa sahaja yang ingin menyertai. 

Cara Penyertaan:
1.Copy entry ini tanpa mengubah apa-apa bermula dari perkataan "Web Hosting + Kek Lapis GIVEAWAY" dekat atas tu sampai "WoahZone.Net" pada bawah post ini dan postkan di dalam blog anda. Caranya highlight entry ini kemudian tekan "Ctrl + C"kemudian pergi ke post anda kemudian tekan "Ctrl + V" tanpa mengubah apa-apa pun. 

2.Kemudian email kepada kami link post blog yang anda buat tadi kekeklapisborong@gmail.com agar mudah untuk kami membuat cabutan. Jika anda tidak mempunyai blog boleh mendaftar percuma di blogger.com. Kami menerima walaupun blog masih baru. Apa sahaja format blog kami akan terima.

p.s Hubungi kami melalui email keklapisborong@gmail.com atau SMS 013-5711762untuk sebarang pertanyaan mengenai GIVEAWAY ini =)

"Pemenang akan dibuat melalui cabutan!"


*Setiap SEORANG dari 5 pemenang bertuah akan mendapat 2biji kek lapis daripada kami bernilai RM25 setiap satu keseluruhan RM50. 

*Pemenang boleh memilih kek kegemaran mereka dan akan dihantar dalam masa seminggu selepas GIVEAWAY ini tamat.


Tarikh tutup penyertaan adalah 13/04/2012 atau lebih awal bergantung kepada penyertaan.

Pesanan penaja:

Multiple domain web hosting in a simple definition is a hosting plan that can support or let you host more than one domain name. Sometime it also known as unlimited domain hosting because for some hosting plan it give the advantage to users to host as many domains as they want in one hosting. There are so many hosting plan that you can choose between thousands of web hosting provider companies all over the world. Most of them offer similar features to attract the customer and the best part is you can get the best for you at a very low price.

Multiple domain web host always come with other great features that needed by any websites whether it the new site or the old one. Because of the high competitive in providing the best for buyers between the hosting companies it give so much benefit to buyers. There are a lot of great features offered to eat up their competitors.

There are many cheap multiple domain web hosting plans that you can choose and most of it are at a very affordable price. Most of these web hosting plans not just offer the multiple domain hosting or the unlimited domains but also provide you other great features like unlimited email, unlimited web space, unlimited bandwidth and unlimited MySQL databases. All these features are what you really need to improve your business because you need the best to become the best and that what I believed.

Regards

Nak kek lapis percuma?
Jom join!
Read more ...

You've been invited by Lin Azlina !

You've been invited by Lin Azlina

Hello! Check out gushcloud and join me in getting rewarded today!

Don't worry it's not another social networking or daily deals site! At Gushcloud.com, complete simple tasks and get rewarded (with money and swag) by brands, businesses and anyone with a message. These tasks are things you already do: sharing and liking on Facebook, tweeting, completing surveys, blogging, installing apps and more!


Click on the links below to sign up for Gushcloud in two quick clicks and get rewarded today!



Thank you,
The Gushcloud Team

Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...