Produk SF Beauty berkesan untuk kulit saya

Alhamdulillah...

Setelah mencuba pelbagai jenis produk tuk kulit muka saya yang agak sensitif ni, akhirnya ketemu jua produk yang hebat ini. :)

Saya telah menggunakan produk ni sejak Ogos (Raya puasa) yang lalu sehingga kini. Saya bukan dealer produk ni tapinya kalau nk beli tu saya boleh tolong amikkan order! Perubahan ketara di muka saya sebabnya ramai yang menegur kulit muka saya dah berseri (nk tersengih jer masa ni) pastu parut jerawat pun dah pudar... suka sangat!



Inilah kulit muka saya masa bulan Feb tahun ni. Agak terok kan.

Kulit muka saya yang terkini :


bulan lepas ni yer.. dah ok... parut memang dah kurang sangat2.. kulit pun nmpk agak mulus...haha

Meh berkenalan dengan produk SF Beauty 

kredit to sihatanggun

SF beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa.

Sf beauty merupakan produk daripada Kelantan yang dijual secara perseorangan. Ia tidak dijual di mana-mana kedai atau salon kecantikan. Namun keberkesanannya membuatkan permintaan semakin tinggi saban hari. Mengikut pengasas produk, kini permintaan mencecah 4000  set untuk setiap minggu. Sf beauty boleh didapati melalui pengedar yang sah dan juga boleh diberi secara online melalui kami. Jangan risau berkenaan status KKM dan ketulenanya, kerana kami merupakan stokis utama SF beauty di bawah seliaan pengasas sendiri.

SF beauty terdapat 2 packaging yang berlainan iaitu bekas kaca dan juga plastik. Bekas kaca adalah untuk dipasarkan dikalangan orang-orang kenamaan dan tertentu sahaja. Ini adalah kerana pengguna sf beauty adalah terdiri drp beberapa golongan termasuklah golongan kenamaan. Namun pengguna tidak perlu risau kerana ia adalah produk yang sama. Terpulang kpd anda mahu yang bekas kaca atau plastik. Tapi kami dimyshop2u memilih bekas plastik untuk dijual supaya memudahkan proses pengbungkusan dan penghantaran.


Mengandungi Vitamin E utk merawat muka dengan menghilangkan jerawat,jeragat,bekas jerawat, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit muka anda.

(bagi yang kulit berjeragat dan pigmentasi sangat lah di syorkan)

Kelulusan KKM



Ia baru saja mendapat kelulusan KKM. Anda tidak perlu meraguinya kerana tiada bahan merbahaya dalam produk ini. Boleh semak status kkm dengan Biro Pengawalan Farmaseutikal.


SET LENGKAP/SET BESAR


Set Besar kulit sensitif

Set besar mengandungi : cream malam (10g) cream siang (10 g) dan beauty soap
Harga: RM124
Harga Kami RM110

Set besar untuk kulit normal

Set besar mengandungi : cream malam (10g) cream siang (10 g) dan beauty soap
Harga: RM119
Harga Kami RM100

LOOSE PACK

SF Day Cream
Harga: RM49.90
Harga kami : RM40



SF Night Cream
Harga: RM49.90
Harga kami : RM40


SF beauty soap vitamin E
Harga : RM 39.90
Harga kami : RM35

SF beauty soap vitaminC Harga : RM44.90
Harga kami : RM40

Boleh juga dibeli secara loose pack

Boleh juga dibeli secara loose pack

SF cream 2 in 1: Cream siang(10g) cream malam(10g)
Harga : RM79.90
Harga kami: RM 70
Produk ini tidak MENIPISKAN dan MEMERAHKAN kulit muka . Ia membersih kulit secara SEMULAJADI.

Untuk kulit yang sensitif dan berpenyakit tidak digalakkan mencuba. Terutamanya kulit yang alah pada bahan-bahan kosmetik. Sila sms terlebih dahulu sebelum mencuba. Saya akan terangkan kesan penggunaan.


Sesiapa yang kulitnya bermasalah bolehlah try produk ni.. dalam masa 2 minggu dah nampka kesan tau!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...