Kurus Dengan Felinna Inc Loss Lotion


Trend kurus dengan lotion pulak. Berkesan katanya.
Inilah dia Felinna Inc Loss...baca testimonial 3-4 hari dh nmpk kesan pengurangan inci tu!
Terpengaruh jugak nak try. Kebetulan dapat beli time promosi...
Harga biasa RM75 tapi owner tu buat promosi dapatlah RM65! Untong kan...hehe kalau nak beli secara borong lagila untung! Nak try dulu ni...

Baru try dalam 5 hari tapi tak nampak lagi kesannya. Padahal tak ukur pun..huhu..bukan apa.. kalo betul2 berkesan mesti akan rasa dan sedar sendiri kesannya kan.
Tapinya memang panas losyen ni. Pembakaran lemak sedang berlaku kot.

Sedikit info pasal losyen ni yang di copy n paste dari felinna.net

Jom Langsing !!!! KLik sini untuk tahu caranya
MENGAPA FELINNA BEAUTY INCHLOSS LOTION PERLU ADA DALAM BEG ANDA!!
  • Felinna tidak terlalu panas tetapi mempunyai bau wangi. Mudah mudah dibawa dan selesa dipakai kerana baunya yang wangi.
  • Rumusan yang bagus untuk kulit, lembut kulit, masalah kulit kering, selulit, bagi mereka yang merekah di tapak kaki pun boleh cuba.
  • Mudah nak apply di mana-mana bahagian yang tak berkenan kat hati.
  • Pek yang mudah untuk dibawa kemana-mana.
 Jadi pastikan satu botol Felinna Beauty Inchloss Lotion ada di dalam beg anda.
 KHASIAT FELINNA BEAUTY INCH LOST LOTION 
  •  Aroma Wangian
  1. Ianya hangat dan sesuai untuk mereka yang aktif. Ia juga berkesan memecah lemak dan membuang angin dalam badan. Membantu memberikan berat badan ideal dan kecergasan badan. Rumusan semulajadi, halal, buatan Malaysia dan berkualiti. 
  2. Yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.
  3. Selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.
  4. Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)
  5. Yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.
  6. Selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.
  7. Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)
  8. Selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.
  9. Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)
  10. Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)
CARA GUNA FELINNA BEAUTY INCH LOST LOTION  
  1. Picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang nampak tak berapa nak cantik sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut/lawan jam) sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
  2. Sapu dua kali sehari, selepas mandi pagi dan malam.  
  3. Boleh gunakan oleh lelaki dan wanita.
APA KEISTIMEWAAN FELINNA BEAUTY INCHLOSS LOTION SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN HANGAT MASAKINI
Diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.

Nantikan review pasal Felinna ni selepas habis sebotol yer kawan2... :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...