Topap FREE RM30 dari Denaihati

Alhamdulillah...
Kali ketiga saya menebus rewards di blog Denaihati Hidup Untuk Memberi.
Banyak lagi boleh tebus tapi sayang pulak nnati tinggal sikit. Rewards ni adalah ganjaran bila kita selalu mengunjungi blog beliau. Sebelum ni saya tebus topap. Kali ni pun topap. JImat duit beli topap...hehe


Bila klik rewards yang kita nak tebus tu


Paparan skrin bila dah berjaya tebus.

Oklah.. Selepas berjaya menebus point, jangan lupa hantar email seperti langkah2 yang telah disebutkan oleh Denaihati.


Hadiah untuk diri sendiri yang rajib blogwalking...

Terima kasih kepada Denaihati sebab mengadakan reward yang best ni. Semoga rezeki sentiasa bertambah. Amin


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...