Trafik Blog Teruk

Assalamualaikum....


Salam Ramadhan buat semua.


Hari yang ketiga berpuasa. Kejap jer berlalu. Menghitung hari nak beraya pulak. hehe.

Sejak 3 minggu yang lepas saya jarang becara ke blog ni. Nak kata bizi tu xdela sangat tapinya mood sedang ke laut. Idea tu ada jer tapinya mood xde... xjadi jugak kan...Hurmmm... kesian kat blog.. Lama sangat ditinggalkan oleh tuannya ni. Sibuk dengan sukarelawan Sukma aritu... 

Tak mau citer psl sukma tu. Nak cerita pasal trafik blog yang dah terok sangat menjunam sebab dah lama xblogwalking ke dunia rakan2... Mujurlah masih ada insan yang sudi berkunjung ke blog saya yang taraf anak ikan bilis ni. Alhamdulillah.. Nuffnang pun masih memberikan rezekinya untuk blog linazlina.com terus bernafas.




Teruk giler kan trafik... huhu.. sedey..

Pasni kena blogwalking dan join segmen blogger nampaknya nak menaikkan kembali trafik





2 comments:

  1. saya semalam teruk jgk trafik, server problem kot.

    ReplyDelete
  2. semua orang akan alami situasi mcm ni
    tambah2 lagi kalau kita ni pompuan
    emosi manjang............. bila dah mood kelaut, nak update blog pun kurang

    tak apa....pelan2 kayuh. ranking kak jie pun tahun ni jatuh merudum...dah tua rasanya nak aktif sgt

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...