Buffered earning Nuffnang Lagi

Alhamdulillah...
nuffnang masih sayangkan saya... Bukak akaun nuffnang pagi tadi tengok BE bertambah. 
Suka! hehe.. di kala ketandusna trafik time tu la BE dapat.. agak tak syok tapi syukurlah dapat menambahkan earning. Untung2 boley cash out hjg2 bulan depan..



Dapat BE Hari Raya. 

Sedang mengumpulmood buat entri banyak2 ni. At least ada jugak entri satu dalam sehari. Kalau tak, seminggu sekali baru nk buat entri. Sngat kesian dengan blog ni. Trafik menjunam giler2. Alexa ranking lagila. Jatuh mendadak tiap2 hari..

Mood ada ni kena guna sebaik yang mungkin nak menaikkan balik ranking alexa.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...