Rezeki Hari Selasa

Memang hidup ni ibarat roda..kejap atas kejap kat bawah..tapinya kalau kat tengah tu camner pulak erk..teringat somebody pernah tny saya pasal soalan tu..hehe

abaikan..

saya nk citer yang saya hepi sgt arini. Berbaloi jugak beli majalah yang berharga RM3.90 untuk LISA pastu RM5.00 Cosmopolitan apabila saya ada menang promosi diorang. Kalau dulu nakjoin malas2 jer sebabnya kena redeem kat ofis diorang tapi kini sejak aktif berblog, ramai yang sy kenal comper2 terhebat dan secara tak lansung menjadi kawan di alam maya. Hubungan antara blogger memang sangat kuat dan utuh! Saya bersyukur bila dapat ramai kawan2 di kalangan blogger...Pointnya cuma ada sorang kawan ni yang memang tolong kawan2 dia amikkan barang bila menang. Kasi caj servis jerla kat dia. Namanya Hidayat.. Comper yang selalu menang ni. Sangatlah hebat...
Melalut pulak citer sejarah dan kisah blogger. Nak cerita menang hadiah apa sebenarnya.

Ni baru terima tengahari tadi. Peraduan KIT KAT di facebook. Nasib baik jerla kot terpilih.

Hadiahnya cumalah mug limited edition. Bukan kena bayar pun join..hehe...

Menang set Avene worth RM150 daripada majalah COSMOPOLITAN.

Yang ni pulak dari Majalah LISA. Set Etude House bernilai RM200

Sekian sahaja paparan saya untuk kali ini. Hrai yang sangat bermakna Harap2 lepas ni mendapat berita yang menggembirakan hati lagi... amin...

Sedang menunggu result Nestle dan Avon..moga2 ada rezeki. Lately, dah malas nk join contest...mood sedang ke laut....hurmmm...banyak yang saya ketinggalan.. 

Ya ALLAH, BAGILAH AKU KEKUATAN UNTUK MENGHARUNGI SEMUA INI 

5 comments:

  1. Alhamdulillah, rezeki..thniah lin..

    ReplyDelete
  2. salam..

    syu tag ye..

    http://www.syuhadasalleh.my/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete
  3. wahhhh bestnyer lyn....murah rezeki...Alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. Owh, ada orang tolong ambikkan ye? Myra tak tau pulak, macam bulan lepas Myra menang dari Majalah Lisa berharga RM300, tp sebab kena redeem kat pejabat, terus burn macam tu ja..

    Lepas tu malas nak join dah, sebab cam tak berbaloi lak kan..

    Boleh mintak contact # Hidayat tu tak? hehehee

    ReplyDelete
  5. wah bestnyer... banyaknya dapat hadiah... Murah rezeki kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...