Hadiah dah sampai

Terutama sekali nk ucap billion thanks tuk Dyat yang tolong collect adiah kat LISA dan Cosmo! Dyat ni sokmo menang macam2 pulak tu. Dahla best2 adiah yang dia dapat..jeles.... haha...kalau dah memang rezeki dia kan...



Ini dapat set Avene daripada majalah Cosmo. Tak ingat nilainya berapa. Kira berbaloi jugakla... Saya tak pakai brand ni. So, sesaper yang nak beli boleyla PM yer. Harga pasti murah daripada pasaran :)


Ini pulak dari Majalah LISA. Menang set Etude House. Lagila tak pakai. brush jer kot pakai. Ada mascara remover, BB Cream,cermin solek,amende ntah lagi...

Dah lama tak menang apa2 dari contest ni. Nk join contest pun tengah takde mood...huhu
Ada satu contest tu due 30hb ni tapi tak buat pun lagi. POP dah ader...malasnya!

Oklah..entri yang ringkas...Mataku dah layu.. Blog pun dan makin nak bersawang jerk... Kalau dulu setiap hari mengupdate, tapi skang ni... 3 hari satu entri pun agak payah


5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...