Cash Out Nuffnang Kali ke -6

Pagi Jumaat yang menceriakan hari.

Disebabkan dah hujung bulan ni, nak cash out nuffnang yang ada ciput ni. Tangan ni dah gatal nak klik butang "cash out my earning".

Sikit tapi itulah rezeki :) bersyukur selalu dengan apa yang ada. 



Saya  dah takde BE skang.Huhu.. sian kat sayer... bila Nuffnang nak bagi BE ni.. Dahla trafik sgt terok skang. Alexa pun dah bertambah angkanya... sedih betul la


5 comments:

  1. Mcm ne nak dapat metered earning ae?... Tak sabar nak cash out jugak tp taktau bile tahun .... Huhu...

    ReplyDelete
  2. teruskan berblogging ye sis..walauypun takde income..hehehe..:-)

    ReplyDelete
  3. Takpe Linn, walau amoun sikit kira okla, rezeki kan, sapa nak bagi ;D

    ReplyDelete
  4. masyukk-masyukk :) kalau tau dari dulu berblog huhu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...